2777
2789
عنوان

پارک بانوان دورهمی همکارا

100 بازدید | 25 پست

سلام خانما من تازگی به یه شهر دیگه کوچ کردم و اینجا با همکارا قراره بریم پارک بانوان و عصرونه ببریم بخوریم،من خب نسبتا آدم باحجابی هستم چادری نیستم ولی مانتو  پوشیده و شال ام هم یکم از موهام بیرونه،نه زیاد

و اینکه شهری که توش بودم هم شهر کوچیک و مقید بودن تقریبا اصلا پارک بانوان نداشتیم بدونم اونجا باید چه استایلی داشته باشم 

این شهری که اومدم یکم استایلشون جدید و ازینا که خب زیاد اهمیتی به حجاب نمیدن،خب لباسای کوتاه  هم آدمو خوش تیپ میکنه واقعااا،میشه راهنماییم کنین تو دورهمی پارک بانوان چی بپوشم 🫠😬

منکه تاپ شلوارکم پوشیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سخت میگیری خاهر. ما که هروقت میریم یا تیشرت میپوشم یا باهمون مانتو هستم. اگه خیلی میخوای مجلسی ب ...

برام مهمه خب من زیاد باهاشون صمیمی نیستم ،نمیخام مجلسی باشم،ولی خب با اسپرت هم میشه شیک بود،شومیز فک نکنم مناسب پارک باشه

بآ تاپ شلوارک میری پارک کلا ینی؟🙃

بله بانوانه دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ینی با منتو برم از زیر تیشرت بپوشم،که اونجا مانتو دربیارم؟درسته؟🙃

اره عزیزم اونجا مانتوت رو درمیاری

ولی خب واسه اینکه حس بدی بهت دست نده یه تیشرت گوگولی و خوشگل بپوش که اگه اونا لباس بازتر و جدیدی پوشیدن شما حس بدی نگیری و لباست قشنگ باشه

خب بالاخره از خیابون رد میشی میری دیگه🥲من برام مهمه استایل بیرونم پوشیده باشه آخه..🫠

با تاپ شلوارک بیرون نیستن

میرن اونجا درمیارن لباسشونو‌

شما با مانتو و روسری وارد پارک میشی اونجا درمیاری

موقع برگشت دوباره میپوشی