2777
2789
عنوان

پارک بانوان دورهمی همکارا

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 25 پست
اره عزیزم اونجا مانتوت رو درمیاریولی خب واسه اینکه حس بدی بهت دست نده یه تیشرت گوگولی و خوشگل بپوش ک ...

اوکی،چون دیدم بعضیا با همون لباسی که قراره داخل پارک باشن همونجوری از خونه درمیان میرن،ینی براشون مهم نیست استایل بیرونشون پوشیده باشه،برا همون پرسیدم یه وقت بد نباشه من از رو لباسی که اونجا قراره تنم باشه مانتو بپوشم و اونحا دربیارم🫠

خب بالاخره از خیابون رد میشی میری دیگه🥲من برام مهمه استایل بیرونم پوشیده باشه آخه..🫠

تو خیابون که با تاپ نمیرم..........................رفتم پارک درمیارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تاپ شلوارک بیرون نیستنمیرن اونجا درمیارن لباسشونو‌شما با مانتو و روسری وارد پارک میشی اونجا درمیا ...

آخه بگو کی با تاپ شلوارک میاد بیرون که من دومیش باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

با تاپ شلوارک بیرون نیستنمیرن اونجا درمیارن لباسشونو‌شما با مانتو و روسری وارد پارک میشی اونجا درمیا ...

آخه بگو کی با تاپ شلوارک میاد بیرون که من دومیش باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تیپ بیرون برو ولی یه تیشرت یا بلوز شیک جذب بپوش با شلوار جین یا مشکی خوشگل که مانتوتو در میاری تیپ شیکی داشته باشی زیورآلات هم دوس داری بنداز چون روسری تو هم درمیاری 

موهاتو خوشگل درست کن یا دم اسبی ببند

ببخشید عزیز گفتم شاید تینیجر باشی،آخه بعضیا اینجوری هم درمیان بیرون😅

نبابا 45 سالمه