هر کس میگه زایمانم خدا رو شکر راحت بود می گم چی کار کردی می گه فقط خوردم و خوابیدم 🤔بر عکس اونا که ورزش کردن و وپباده روی و....اکثر یا زایمان سخت یا سزارین .خودم پیاده روی رفتم و کار خونه هم که خیلی زیاده واسم از صبح تا شب گیرم حس می کنم هیچ انرژی واسه زایمان ندارم همش بی حالم انگار ماشین از روم رد شده فکر کنم بتونم طبیعی زایمان کنم 😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من خوردم و خوابیدم.زایمانم افتضاح بود چون تو سونو بهم نگفته بودن رحمم ناقصه و مناسب زایمان طبیعی نیست فقط به خاطر اینکه حتما برم طبیعی😔😔بعد زایمان هم جفتم برگشت داخل بردن اتاق عمل و بیهوشی و کلی درد و افتضاح
بسلامتی عزیزم ماه اخر ماه حساسی هست و معمولا بیشترین رشد جنین در ماه اخر هستش و بخاطر تنگ شدن جاش به سمت پایین حرکت میکنه😁 استراحتتون رو بیشتر کنید و حتما از دکترتون کارایی که باید رعایت کنید توی این ماه رو بپرسید که زایمان خوبی داشته باشید😍