2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری فقط خوردن و خوابیدن و زایمان راحتی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 37 پست

ماه آخر بارداری روزی یک ساعت پیاده روی اونم توخونه داشتم به شکل ۸ انگلیسی یه ورزشی بود ماما گفت انجام می‌دادم زایمان اولم ساعت یک ظهر دردم گرفت ساعت پنج دنیا اومد

منم هفته 29 بارداریم تا الان که بخدا با قبلا فرقی نداشتم خونه تکونی هم کردم همه کار از صبح کار میکنم ...

من که بدتر شدم تا قبلش ،قبل حاملگی شوهر و بچه هام کمک می کردن الان بیشتر میریزن و می پاشن .چون باردارم  زورم بهشون نمی‌رسه سوء استفاده می کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم ها ی باردار به سوال 

اونهایی که ماه ۶_۷ یا ۸، هستید ترشحات از سینه دارید یه چیزی که نشانه ای از وجود شیر باشه مثلا سنگینی یا ورم و.پر بودن سینه یا مثلا فشار بدید چیزی میاد ؟ 

از من هیچ خبری نیست و نگرانم نکنه بعد هم همین طور باشه 

هییی....گردن هم نمیگیرن چیزی بشه به هر قیمتی می خوان بچه طبیعی دنیا بیاد

آره دقیقا.من و بچه م هر دو تا پای مرگ رفتیم.دو بار قلب بچه م وایساد.جفت که برگشت داخل دکتر از ترسش سریع بردن اتاق عمل.یه طوری تند تختو هل میدادن از اون ورم گرفته بودن نیفتم.آخه تقصیر دکترمم نبود بنده خدا اون چه میدونست.سونوگرافی مقصر بود اونی ام که من نیرفتم سونو گرافی معروف تبریز بود.سونو ادهمی

آره دقیقا.من و بچه م هر دو تا پای مرگ رفتیم.دو بار قلب بچه م وایساد.جفت که برگشت داخل دکتر از ترسش س ...

بارداری اولته؟اگه آره طبیعی هست تازه بچه باید مک بزنه تا شیر بیاد .ولی بارداری بعدی سینه سنگین و دردناک میشه از اول بارداری