2777
2789
عنوان

دوستانی که لیزر رفتید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 39 پست
نه منظورم همینهشما دستگاهتون کندلاس؟راضی هستی

ن من پلاتینیوم کندالا شاتی دوستم تو بهترین مرکز لیزر اوپراتور کندالا ولی میگه از بین نمیبره فقط کم میکنه رشدشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسه هفتممساق پا دیگه در نمیاد ولی بقیه نقاط درمیاد ولی خیلییی کم اونم بعد بیست روز یکماه

خب منم همینم مثل شما ولی مشکلم اینه چرا باید بعد یک ماه در بیاد اونم کم خب بعدش باید چیکار کرد مگه نمیگن دیگه در نمیاد ژیلت هم بزنی اون قسمت که در میاد باز رشدش بر میگرده 

خب منم همینم مثل شما ولی مشکلم اینه چرا باید بعد یک ماه در بیاد اونم کم خب بعدش باید چیکار کرد مگه ن ...

خب فعلا همچنان باید بریم 

و دوره شارژ داره 

شاید اگه دورش تکمیل بشه دیگه درنیاد

ببین جلسه ای چند میدین شما؟ من قیمت کردم کندلا فول بادی جلسه ای یک و هشتصد زیاده بنظرت؟

فک کنم لیزرای شاتی قیمتش به وزن بستگی داشته باشه 

مثلا من خودم میرم ۱۸۰۰ هرچقدر تپل تر باشی بیشتر میشه تا ۲ و نیم

میشه بپرسم چه دستگاهی رفتید چند جلسه تکمبلی رفتید چند جلسه شارژ

من دستگاهم دایموند پلاسه 

۸ جلسه ماهی یبار 

یه جلسه بعد از سه ماه 

یه جلسه بعد از شش ماه 

بعدشم میره شارژ سالانه 

الان جلسه سومم حدودا ۷۰ درصد موهام درنمیاد بقیشم نازکه

تقریبا سه سال رفتم لیزر غیر تماسی دستگاهش الکساندر دکا بود زیر بغلم خوب جواب گرفت الان سه ماه یبار میرم در حد دو سه تا دونه 

تازگی ها عوض کردم الان میرم تماسی اینم با ژله 

با این بهتر نتیجه گرفتم برا دستام این ماه نتونستم برم شصد درصدض برگشت ولی پا ها و بیکینی نه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
میشه بپرسم چه دستگاهی رفتید چند جلسه تکمبلی رفتید چند جلسه شارژ

کندلا    هشت جلسه تکمیلی   بعدش شد هر دوماه   الان هم هر سه ماه   تو شارژم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))