2777
2789
عنوان

واقعامیگم خدا یه چیزی میدونه که نمیزاره شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 39 پست
😂😂😂😂😂😂واییی جمله اخرت واقعا خوب بوداز یک موضوع غمگین جمله خنده دار ساتتی

به خدا یه ساعته دارم خدارو شکر میکنم😂😂😂میگم خدایا من الکی تلاش میکردم غصه میخوردم که این خونه بخره حالا خوبه نخرید وخونه به اسم خودش نیس وگرنه اینو نمیشد نگه داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا یه ساعته دارم خدارو شکر میکنم😂😂😂میگم خدایا من الکی تلاش میکردم غصه میخوردم که این خونه بخر ...

😂😂😂😂😂😂بخدااا

اینا هیچی ندارن اینطوری واسه ما قیافه میگیرن و خودشونو بالا میبینن

اگر مال و قیافه و شهرتی چیزی داشتن که هیچییی😂😂😂

حاضری مستاجری بکشی ولی شوهرت صابخونه نشه؟؟؟

این چه حرفیه اتفاقا اونقد خون دل خوردم که خونه دار شه ولی خودش احمقه نخرید الان برگشته بهم اینجوری میگه میگم لابدخدا یه چیزی میدونسه من الکی حرص وجوش میخوردم که چرا خونه نمیری خونه بخر الان میبینم جنبه نداشته

😂😂😂😂😂😂بخدااااینا هیچی ندارن اینطوری واسه ما قیافه میگیرن و خودشونو بالا میبینناگر مال و قیافه ...

آخه همیشه از خدا شاکی بودم که چرا قسمت نمیشه خونه بخریم شوهرم چرا سرعقل نمیاد یه خونه کوچیک بخره وحداقل بهتر از مستاجری وفلان الان امروز اینجوری گفت گفتم خدا پس تو یه چیزی میدونستی جورنشد وقیمت نشد بخره دیگه😅

همچنین خدا یه چی دونسته به بابای من مال و منال نداده 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

دنبال بهونه بوده غر بزنه

شما هم حساب انلاین داشته باش کارات با گوشی انجام بده 

اسیر بانک نباشی 

بلوبانک رایگان افتتاح حساب کن یا ویپادبانک پاسارگاد هردورایگان

هردو هم میشه از هرکاری ک بنام هست موجودی برداری بریزی تو این یکی کارت 

بلوخواستی نصب کنی کدمعرف منو بزن ممنون

NRIGMA

ویپاد هم خواستی کدمعرف منو بزنی ممنونم

CP7422

آخه همیشه از خدا شاکی بودم که چرا قسمت نمیشه خونه بخریم شوهرم چرا سرعقل نمیاد یه خونه کوچیک بخره وحد ...

😂😂😂😂نه عزیزم

ایشالله که بتونید یک خونه خوب بخرید و از مستاجری خلاص بشی

شوهر اونروز به پسرم داشت میگفت من منبع درامدم و شما سه تا مصرف کننده اید منظورش منو دوتا بچه هام بود ...

منم ناراحت میشم شوهرمنم همیشه میگه تو توی خونه همش میخوری میخوابی وکلی حرفای تحقیر آمیز دیگه واقعا دلم خیلی شکسته تا حالا از حرفاش فقط سپردمش به خدا حتی دیگه جوابشم نمیدم

بگو که با پا رفتی تو شکمش

نه بابا دیگه همیشه زخم زبون میزنه حتی جوابشو نمیدم دیگه ولی این سری یه لحظه پیش خودم گفتم حالا خدارو شکر خونه از خودت نداری 😅میگم تو طول این همه سال اولین بارم بود خوشحال شدم خونه نداریم😂