2777
2789
عنوان

واقعامیگم خدا یه چیزی میدونه که نمیزاره شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 39 پست
همچنین خدا یه چی دونسته به بابای من مال و منال نداده

واقعا به خدا یه بار تو ماشین بحثمون شد نگه داشت منو از ماشین انداخت بیرون 😐خدا هم به همچین آدمی مال ومنال نمیده که میبینه دیگه چیه

منم ناراحت میشم شوهرمنم همیشه میگه تو توی خونه همش میخوری میخوابی وکلی حرفای تحقیر آمیز دیگه واقعا د ...

من دوتا خواهر دارم ازم دور هستن سالی دوسه بار میان یه هفته ده روز میمونن خونه پدرم توی اون چند روز باهاشون میرم بیرون وتفریح بعد شوهرم همین به چشمش زیاد میاد میگه هر روز با خواهرات بیرونی میگم بابا اون بنده خداها که یکیشون سالی یبار میاد یکیشونم نهایت سالی سه بار، کجا هر روزه، میگم از داداشم یاد بگیر زنش همش در حال تفریح و گردش و باشگاه بچه کوچیک از یک ماهگی نگه میداشت داداشم تا زنش بره بگرده بعد شوهرم ناراحت میشه میگه قدر نشناسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به خدا یه بار تو ماشین بحثمون شد نگه داشت منو از ماشین انداخت بیرون 😐خدا هم به همچین آدمی مال ...

افرین دقیقا منم میدونم بابام اگه داشت دیگه هیچ خدایی رو بنده نبود سریع میرفت شلوارشو دوتا میکرد 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

من دوتا خواهر دارم ازم دور هستن سالی دوسه بار میان یه هفته ده روز میمونن خونه پدرم توی اون چند روز ب ...

شوهرمنم اینجوریه بچمو بیرون یه پارک ببرم هم میسوزه فک میکنه کیف دنیارو بردم درسایه ی اون😑😑راصی به خوشحالی من نیس خودتونم دقت کنین خانواده هایی که پدر به خانوم وبچه ها بامحبته روزیشونم بیشتره وپیشرفت میکنن ولی اونایی که پدر همیشه اینجوری زخم زبون ومنت میزنه سر زن وبچه هاش بع هیچ جایی نمیرسه

افرین دقیقا منم میدونم بابام اگه داشت دیگه هیچ خدایی رو بنده نبود سریع میرفت شلوارشو دوتا میکرد

مامانم بنده خدا هربار غصه میخوردم سرخانه خریدن وپافشاری میکردم میگفت ولش کن میخواد بخره نمیخواد نخره الکی خودتو پیرنکن اون اگه خونه هم بگیره نمیزاره تو توش راحت زندگی کنی الان به حرفش میرسم