2777
2789
عنوان

شام چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 37 پست
همون ناگت رو با نون و گوجه و اینا بخورین خوش‌مزه تره که

شوهرم برنجی نباشه میگه شام کو 🥲

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جونت عزیزم

فدات عشقم 🌹

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
احتمالا شما ها کارتون جوریه که ناهار رو خونه نیستید. شام باهمید.. درسته؟

من خانه دارم رفته بودم بیرون کار داشتم بعد از کارم رفتم دنبال دختر مدرسه تا برسم خونه شب شد وقت نکردم خورشتی بپزم

من خانه دارم رفته بودم بیرون کار داشتم بعد از کارم رفتم دنبال دختر مدرسه تا برسم خونه شب شد وقت نکرد ...

نه منظورم این بود که چون ناهار خونه نیستن شام رو برنجی میخورید. یا اینکه ناهار و شام دوتاشو برنجی میخورید؟ 

نه منظورم این بود که چون ناهار خونه نیستن شام رو برنجی میخورید. یا اینکه ناهار و شام دوتاشو برنجی می ...

آره همسرم صبح میره شب میاد ناهار خونه نیست شبا کنار همیم دخترمم همش میگه منتظر بابا باشیم شام نمیخوره تا نیاد 🤦