2777
2789
عنوان

شام چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 37 پست
ما دیر شام میخوریم آخه بابام ۱۰ میاد

ما اکثرا ۱ شب میخوریم 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب🫡صبح داره میشه ها🤪تخم مرغ کوکوکتلت

الان واسه ما وقت عصرونه است کو تا صبح 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
الان واسه ما وقت عصرونه است کو تا صبح

خوب باید زود بزاری جا بیوفته

این وقت غذای حاضری میشه درست کرد

خورشت مثلا از بعدظهر باید بزاری

خیخخیخیخسخیخخیخخیخیخیخیخیخسخیخ بخند بره بابا دنیا دو روزع سخت نگیر👻😴🤪

کشک بادمجون که تا بادمجون سرخ کنی دوساعت میکشه تازه اگه داشته باشی خخ

دوساعت چرا؟! مگه چندتا بادمجون میخواد سرخ کنه؟! 

بادمجون رو پوست میکنی، ده دقیقه میذاری توو آب نمک غلیظ توو این فرمت کشکش رو درست میکنی

بعد ده دقیقه نهایتا سه چهارتا بادمجون هست که دوبار ماهی تابه رو پر و خالی میکنی 

بعد هم میذاری با کشک معاشرت کنه تا بپزه 

جای من باشی نیم ساعته خورشت رو هم درست میکنی 😂

واقعاااا؟اون دیگه خیلی دیره

آره شوهرم ۱۲ شب میاد

دارم اینارو ولی غذای اینجوری نمیتونم برای شام درست کنم بابام معده ش اذیته

چیز خاصی توش نیست. سیب زمینی سرخ میکنی میریزی کف ظرفی که میخای بذاری توی فر. روش پنیر پیتزا میریزی، بعد مرغ پخته شده ریش ریش، قارچ، فلفل دلمه نگینی و یه مقدار دیگه پنیر پیتزا و قارچ و بذار فر. 

خوب باید زود بزاری جا بیوفتهاین وقت غذای حاضری میشه درست کردخورشت مثلا از بعدظهر باید بزاری

آره ما غذای سخت رو ناهار درست میکنیم معمولا شام غذاهای ساده و نونی 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

خوب باید زود بزاری جا بیوفتهاین وقت غذای حاضری میشه درست کردخورشت مثلا از بعدظهر باید بزاری

درسته ولی گفت دم دستی باشه احتمالا وقت نکرده منم الان خسته و کوفته از بیرون اومدم برنج میخام بذارم با ناگت روش سرخ کنم 

دوساعت چرا؟! مگه چندتا بادمجون میخواد سرخ کنه؟! بادمجون رو پوست میکنی، ده دقیقه میذاری توو آب نمک غل ...

با بادمجون کبابی از اینم سریعتر میشه😂

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹