2777
2789

امروز ظهر نشسته بودیم شوهرم میخاست بره بیرون بچم کوچولوعه ۱سال و ۷ ماهشه اومد زد تو بینیم منم از وقتی عمل کردم جونم درمیره دست به بینیم بخوره اشک از چشم اومد دستم بالا بردم بزنم نزدم که واکنش بدنم بود خوب یعنی دلم نمیاد کلا بچه مگا زدن داره!!!!شوهرم برگشته میگه چه غلطا تو کی باشی بچه منو بزنی کلی بد بیراه گفت تعجب کرده بودم گفتم دهنتو ببند اومدم از اتاق بیرون ولی خوب انگار ول کن نبود هستید بچه ها تعریف کنم یا نه  

اومدم داشتم دمنوش درست میکردم فکر کن پریود هم بودم اومده ادامه میده جرا تو قیافه ای چرا اوه کلی حرف زد هیچی نگفتم برای اولین بار سکوت کردم رفت مرغ خرید داشتم مرغ میشستم میگه بیا این بچه دو بگیر منم رفتم باز شروع کرد رفت بیرون دیگه مخم نمی‌کشید زنگ زدم گفتم چته روز منو خراب میکنی باز شروع کرد فحش دادن خوب کردم اینا منم دیگه شروع کردم فححححححش هاااااا دیدم قطع کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم گفتم ببین از صبح هیچی نمیگم چته میگه برو خونه نمون منم گفتم باشه دم اومدنت میرم تا بچه نمونه تنها بچمم نمی‌برم و تمام ....... دیدم بعدش زنگ زد عذر خواهی منم نرفتم دیگه خونه مامانم ولی دارم میمیرم از عصبانیت هنوز نیومده خونه چکار کنم برم یانه

چرا عمیقا ناراحت میشم. ولی مثل خودش فحش بهش نمیدم. که منم بشم لنگه ی اون. حد خودمو پایین نمیارم. ولی ...

الان اومده خونه چکارش کنم من نهایت دوباره شروع مبکنم دعوا تا دلم خنک شه

الان اومده خونه چکارش کنم من نهایت دوباره شروع مبکنم دعوا تا دلم خنک شه

نبابا من جای تو باشم اصلا حسابش نمیکنم. چیزیم نمیگم. بنظرم دعوا و فحش زیادی. رو هاتونو بروی هم باز میکنه. و دیگه احترام ها از بین میره. اون پدر بچته. تو هم مادر بچه ی اونی. سعی کنید رعایت کنید. و البته خانوم خونه بنظدم با سیاست ش میتونه شوهرو تو مشت ش بگیره. تجربه منه

یعنی مادر خودش تا حالا کتکش نزده یا بهش حرفی نزده از بچگی تا الان ؟

اتفاقا خانوادش کل بچه هاشون کتک میزدن الا اینو خیلی لوس بار اومده خودش برای همین لینزوریه

اومدم داشتم دمنوش درست میکردم فکر کن پریود هم بودم اومده ادامه میده جرا تو قیافه ای چرا اوه کلی حرف ...

خاک بر سرشون این مرداچشونه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده