شوهرم تو کار سنگاری بود دوماه پیش یه سنگی بلند کرده دیسک کمرش اسیب جدی دیده تو خونه بابامیم خودم خرج خونه درمیاوردم تااینکه چندوقت پیش بابام دعوام کرد ک شوهرت میخوره و میخوابه توهم داری کلر میکنی اصلا باورنکردن ک مشکل داره این درحالیه ک هم خودش هم پسرش ک سی سال سن داره تو خونه میخورن و میخوابن مادرم طفلک کار میکنه کلی قرص کردم و طلا فروختم یه مغازه اجاره کنیم حالا یکماهه ک مستاجر کناربش نمیاد وسط دوتامغازه نمیگیره هرروز ک میریم میگه اماده نیست کارم شده گریه نگفتم ازروزی بابام باهام بحث کرد منم دیگه کار نکردم تراخدا یکی یه راهی جلوپام بذاره
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه مغازه دیگه رو.کرایه کن مگه تنها مغازه دنیا اونجاست؟
تو مغازه چه جنسی میخوای بذاری؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وقتی اومدیم خونه بابام به مامانم گفتم میخوام شیرینی بپزم و براخودم پس انداز کنم قبول کردن چند روز ک گذشت مامانم هم اومد باهام کار کرد بعد چند روز دیگه ک کار میکردیم همه فروش نون میذاشت تو جیبش و میگفت حالا ک باهم کارمیکنیم بیایید سر یه سفره بشینیم قبول کردم تقریبا روزی ۵۰ت سودم بود ک روم نمیشد بگیرم ازش اخربار ک بابام گفت کار نکن گفتم مگه تاحالا کار کردم من هرچی دراوردم تو جیب شمارفته نه خودم بابام کشاورزه هرچی توزمینشم کار کردم بهم پول نداده اخه شمابگید مگه ناحق میگفتم
اخه دردم ابنه ک بدشانسی و بی پولی ما حدود ۴ساله ک درمان نمیشه دارم روانی میشم
عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه
برو دنبال یه مغازه دیگه با مامان و باباتم بحث نکن هر چی گفتن بگو باشه ولی دنبال کار خودت باش
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید