2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین پسر 35 روزم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 41 پست
روغن کرچک یه قاشق بهش بده بخوره اگه شیرخودتو میخوره خودت باید رعایت کنی سردیجات و لوبیا و این چیزار ...

روغن زیتون زدم ولی صابون خودم نمیتونم اخه بچس باید به مامانم بگم این کارو کنه

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم.همه بچه ها این دوران میگذرونن بعضیها تا ۴۰ خوب میشن بقیه هم ۳ یا ۴ ماهگی.فقط باید ر ...

مرسی کاش تا چهل روزگی خوب بشه دوتامونم راحت بشیم

سعی کن انجامش بدی  ما واسه پسرخاله م گذاشتیم  رفلاکس داشت  تاثیرش خیلی خوب بود&nbs ...

روغن کرچک ضرر نداره روزی چند بار میتونم بدم بعد بدم همون لحظه دفع میکنه 

روغن کرچک ضرر نداره روزی چند بار میتونم بدم بعد بدم همون لحظه دفع میکنه 

سعی زیاد ندی بهش 

یه قاشق غذاخوری کافیه 

اگه رفلاکس داره با شیرخشک مخصوص بخوره 

حتما ببرش دکتر  

سعی زیاد ندی بهش  یه قاشق غذاخوری کافیه  اگه رفلاکس داره با شیرخشک مخصوص بخوره  حت ...

شیر خشک ببلاکARداده بهش یبار دادم همون بعد از اون دیگه نرفته نمیدونم از اونه یا از شربتاشه

منم امروز همین کارو کردم روزی چند بار میزدین شما مشکلی که نداشت 

نه ببین اطرافیان خیلی دخالت میکننو هی تهه دلتو خالی میکنن که عادت میکنه و فلانو...  منم تو یه سایتی خوندم حتی دکتر هم گفت میتونی همین روش بی ضررو ادامه بدی.  داروخونه هم پرسیدم گفت خوب میشه تا شیش ماهگی دستگاه گوارششون در حال کامل شده واسه همین بعضیا هنوز نمیتونن دفع کنن. من با روغن زیتون یا نباتی به گوش پاک‌کن میزدم البته زیاد بزنا بعد یکم تحریک میکردم پوشکو دوباره میبستم تا چند دقیقه بعد یا همون لحظه میکرد. هیچیشم نمیشه الکی دکترم نبر همین روشو ادامه بده. گاهی وقتا روزی 5،6 بارم میکردم. در کل هر وقت بی قرار بود یا گریه میکرد میفهمیدم دلدرده این کارو میکردم خیلی بهتر میشد. 

نه ببین اطرافیان خیلی دخالت میکننو هی تهه دلتو خالی میکنن که عادت میکنه و فلانو...  منم تو یه س ...

من امروز یبار اینکارو کردم چند دقیقه بعدش تونست اما الان دوساعتی هست که زدم ولی نتونسته بعد اینکه راحت میتونه ادرار کنه با عرض معذرت ولی مدفوع با کلی زور خیلی کم در حدی که مای بی بی هم کثیف نمیشه قبلا کلی زور میزد میرفت اخرش نمیدونم گوجه خیار و پسته خوردم براهمین شد بعدش عرق نعنا خوردم

پسرم راحت باد های شکمشو خالی میکنه در صورتی که قبلا اینو نمیتونست اروغم زود میزنه قبلا خیلی طول میکشید حالا نمیتونه دفع کنه

من امروز یبار اینکارو کردم چند دقیقه بعدش تونست اما الان دوساعتی هست که زدم ولی نتونسته بعد اینکه را ...

پسر منم فقط جیش میکرد. شاید زیاد تحریک نکردی روغن زیاد بزن همون لحظه میکنه. یا چند دقیقه بعد.  یکم با گوش پاک‌کن ور برو ولی مواظب باش اذیت نشه. من هیچی باددار نمیخورم اینطوری میشد خیلی رعایت میکردم