2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین پسر 35 روزم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 41 پست
امروز یکم با گوش پاکن روغن زیتون زدم بهش تونست یکم چیکار کنم فقط دیر ج میدم داره گریه میکنه

عزیزم دختر من زردی داشت مامانم مرتب روزی چهار پنج بار با عرق شاتره حمومش ميداد عناب می گرفتیم داخل آب ميزاشتيم بعد با پنبه به بدنش می کشیدیم اگه شیر خودت میدی خنکي  بخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخخه طفلک نی نی... عزیزم دیگه خدا رو شکر پیشت هست و از بارداری راحت شدی.. مهم اینه که سلامت کلی رو د ...

آخی عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم فقط می گفتم دخترم سالم دنيا بيادسختي های بعدش اصلا مهم نیست الان هم سه ماهشه و اصلا باورم نمیشه😍😍😍

ای وای😢😢من که دخترم تا چهارماه همینجوری بود هرچیم دکتر میبردیم بی فایده بود رفلاکسشم که تا شش ماهگ ...

پسر منم همینطوره 35 روزشه3بار دکتر بردم 

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
عزیزم دختر من زردی داشت مامانم مرتب روزی چهار پنج بار با عرق شاتره حمومش ميداد عناب می گرفتیم داخل آ ...

الان هواسرده مامانم میگه مریض میشه ولی باز تا الان چهار بار بردیم حموم

دور نافشو با روغن زیتون ماساژ بده.درد شکمش کمتر میشه

خیلی این کارو میکنم یه کلیپ اموزش ماساژ زدم از رواون نگا میکنم ماساژ میدم تاثیرشم بد نیست ولی بازم اذیت میشه اینقدر زور میزنه قرمز میشه تا میتونه بره که الان از دیروز نرفته

هر چی بیرون رویش بیشتر باشه زردیش بهتر میشه. کولیک هم فایده نداره. من همه کار کردم. باید خودش خوب بش ...

خودتون چی چه غذاهای میخوردین 

پسر من از 14 روز دلدردای شدیدش شروع شد یادمه اون روز آنقدر گریه کرد که گریم گرفته بودو بردیمش دکتر. ...

منم امروز همین کارو کردم روزی چند بار میزدین شما مشکلی که نداشت 

آخخه طفلک نی نی... عزیزم دیگه خدا رو شکر پیشت هست و از بارداری راحت شدی.. مهم اینه که سلامت کلی رو د ...

منم همش میگفتم به دنیا بیاد خیالم راحته همه میگفتن الان استفاده کن بخاب دیگه نمیتونی بخابی گوش نمیدادم من الان از وقتی که به دنیا امده فقط 3 ساعت شبارو تونستم بخابم 1 تا 3 بعد از اون بیدارم پسرم هفته ی 41 به دنیا امد اونم با امپول من دردام شروع نمیشد

وای یاد خودم افتادم.دخترم الان ۵ ماهو نیمشه هنوز خوب نشده ولی کمتر شده نفخش.من به جایی رسیدم که میخواستم خودکشی کنم همش استرسو اضطراب داشتم.میگفتم نمیتونم بزرگش کنم.از تنهایی میترسیدم اشتهام کم شده بود .خیلی روزای بدی بود.افسردگی شدید گرفته بودم.تا رفتم پیش روانپز شک که با داروحالم خیلی خوب شد.الان به فکرای اونموقم میخندم.

وای یاد خودم افتادم.دخترم الان ۵ ماهو نیمشه هنوز خوب نشده ولی کمتر شده نفخش.من به جایی رسیدم که میخو ...

من همش میترسم میگم خدایی نکرده مشکلی براش پیش نیاد زور که میزنه اما نمیتونه گریه میکنه انگار از جون من کم میشه اعصابمم خراب که هیچ کاری از دستم بر نمیاد 

روغن کرچک یه قاشق بهش بده بخوره

اگه شیرخودتو میخوره خودت باید رعایت کنی سردیجات و لوبیا و این چیزارو نخور

دماسنجو آغشته ب روغن زیتون بکن و آروم تو پشتش فرو کن 

اگه دلت میاد و طاقتشو داری صابون بچه ی آب نزده(استفاده نشده) مثل شیاف با چاقو تراش بده و بذار پشتش بعد راحت دفع میکنه 

من همش میترسم میگم خدایی نکرده مشکلی براش پیش نیاد زور که میزنه اما نمیتونه گریه میکنه انگار از جون ...

نگران نباش عزیزم.همه بچه ها این دوران میگذرونن بعضیها تا ۴۰ خوب میشن بقیه هم ۳ یا ۴ ماهگی.فقط باید روحیه خودتو ببری بالا.به این فکر کن که بزرگ میشه بهت میگه مامان.بعد همه این سختی هارو فراموش میکنی