من چند وقتیه از یکی خوشم میاد اون هم همینطور ۸ سال تفاوت سنی داریم ولی هنوز هم باهاش وارد رابطه نشدم در حد اشناییه ولی خیلی پسر خوبیه به دلم نشسته از یه طرف حرف ازدواج شد گفت من سنم داره میره بالا نهایت یکی دوسال دیگه باید زن بگیرم ( نمیدونم حالا منظورش چی بود) از یه طرف هم خاستگار دارم که همه چیش خوبه و اونم باز ۸ سال تفاوت سنی داریم ولی نمیدونم چیکار کنم نظر شما چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره واقعا بیشترشون هم واسه تاثیرات مدرسه هست من یه خواهر زاده دارم الان کلاس نهمه ولی چند سال پیشا ک ...
دخترا همیشه همینطورین خیلی زود به بلوغ فکری میرسن و این اصلا خوب نیست... بهتره تا ۱۸ سالگی قید این چیزا رو بزنن تا به درک کامل برسن اگرم خواستن وارد رابطه بشن با پسرای زیر ۲۰ نباشه چون پسرا باید به یه بلوغی برسن که بشه رو حرفاشون حساب باز کرد