2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیست و هفتم اون سی و هشت

ولی ارتباط با پسرای سن بالا بهتره میدونی احساس اینکه یه مرد کنارته رو داری بنظرم تفاوت سنی تا ۱۲ ۱۳ سال اوکیه 

از یه طرف هم نباید واسه ازدواج دیر شه چون مردا اصولا زود بچه میخوان

مشکل اینه دخترا زودتر به بلوغ فکری میرسن و تو یه دوره ای میرن تو فاز این چیزا

آره واقعا 

بیشترشون هم واسه تاثیرات مدرسه هست 

من یه خواهر زاده دارم الان کلاس نهمه 

ولی چند سال پیشا که کلاس دوم یا سوم بود اومد ازم پرسید خاله بچه چجوری میاد ؟ دوستام میگن اینجوری اونجوری ... 

راسته ؟ 

من مونده بودم چی جوابشو بدم آخه از کلاس سوم ؟ 

آره واقعا بیشترشون هم واسه تاثیرات مدرسه هست من یه خواهر زاده دارم الان کلاس نهمه ولی چند سال پیشا ک ...

دخترا همیشه همینطورین خیلی زود به بلوغ فکری میرسن و این اصلا خوب نیست... بهتره تا ۱۸ سالگی قید این چیزا رو بزنن تا به درک کامل برسن اگرم خواستن وارد رابطه بشن با پسرای زیر ۲۰ نباشه چون پسرا باید به یه بلوغی برسن که بشه رو حرفاشون حساب باز کرد