2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 147 پست

عزیزم بیکار نیست خیلی هم زحمت میکشه واقعا دستش درد نکنه خدا قوت.

اما شاغل نیست، الان نیازه که همه شاغل باشن. چون کسی با دستش ننوشته فردا اون شوهر و بچه پرتش نکنند بیرون بمونه با لباسای تنش یا اصلا پرتش نکنن ولی شرایط جوری بود که اگه پول داشت جدا میشد. 

حقیقت تلخه ولی باید گفت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بچه هم نداشته باشه بیکار نی 

ی بار یکی از دوستام دعوتم کرد برا ی ساعت بعدش ک برم خونش گفتم ن ی ساعته نمیتونم اماده شم  قبل تر میگفتی برنامه ریزی میکردم برگشت گفت تو ک بیکاری فلانی سر کار میره اینجوری نی اونوقت تو نمیتونی بیای 

اون اخرین مکالممون بود چون بعدش بلاک شد 

ولی واقعا خونه داری کلی زحمت داره ی کارایی انجام میشه ک مردا اصلا نمیفهمن فقط میبینن همه چی حاضر و اماده اس

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

درک نمیکنم مگه خانه دار بده که اصرار دارن بگن شاغل هستنداز طرفی میگن شاغل ها زیر دست کارفرما هستن

بنظرم کسیکه با این موضوع درون خودش کنار نیومده انقدر مقایسه میکنه

کسیکه خانه دار باشه و از خانه داریش لذت ببره و دوست نداشته باشه و دلیلی نبینه برای کار بیرون، اصلا براش مهم نیست عنوانش چی میخواد باشه! 

ولی کسیکه درونش حس نیاز به چیزی و داره ولی ندارتش بصورت ناخوداگاه شروع میکنه به توجیه برای خودش

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خانومایی که فکر میکنن پول درآوردن فقط ینی از خونه بیرون رفتن و کار کردن و زنی که خانه‌دار هست رو بیکار میدونن، محض اطلاع تون حذف بعضی هزینه ها خودش درآمده! در ضمن اگر به واسطه یه مهارت بتونیم پول در بیاریم شاغل بحساب میایم، پس چرا خانمی که تو خونه خیاطی و قنادی انجام میده رو شاغل بحساب نمیارین، فقط چون قرار نیست به رئیس و بالا دستی جواب پس بده و یه تایم مشخصی از روز رو بیرون باشه؟ 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بزار بگن .تا خسته شن ما خودمون میدونیم چه سخته

حالا شما حساب کن کسیکه این کارایی که شما میگی سخته رو انجام میده مسئولیت های اجتماعی هم داره

بنظرم کسیکه با این موضوع درون خودش کنار نیومده انقدر مقایسه میکنهکسیکه خانه دار باشه و از خانه داریش ...

دقیقا

وگرنه ته تهش کیفیت مهمه نه عنوان 

انتخاب خود آدم باشه ، هر چی باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خانومایی که فکر میکنن پول درآوردن فقط ینی از خونه بیرون رفتن و کار کردن و زنی که خانه‌دار هست رو بیک ...

کی میگه شاغل نیست اونیکه خیاطی و قنادی تو‌خونه میکنه؟؟ هر حرفه ای که بتونی باهاش پول بسازی شغل محسوب میشه!

وای دقیقا من اموزشگاه زبان درس میدادم جلسه ای ۵۰ بهم میدادن بدون بیمه و بدون هیچ حقی .در مجموع بابت ...

دقیقا منم همیشه همینو میگم اگه خانمی تحصیلات بالایی داره و رشته تحصیلیش درامد خوبی داره خب کار کنه اما شاغل بودن و اصطلاح مستقل بودن به هر قیمتی ارزش نداره منم یه دوره تدریس کردم انلاین که پدرم در میامد خیلیا میخواستن مفت بری کنن یا پولمو نمیدادن یا سر پنجاه هزارتومن چونه میزدن اعصابمو بهم میریختن کلی باید پای قانع کردنشون وقت میزاشتم اونم واسه نهایت نهایت ۸ میلیون در ماه ،  انقدر با لپ تاپ کار کردم چشام ضعیف شد اعصابم ضعیف میشد پریود شدنی حوصله کسی رو نداشتم و ...

اخرش دیدم همسرم چند برابر همین مبلغو بدون منت برام واریز میکنه الان هر کی بگه تو چرا کار نمیکنی خونه نشستی که چی بیکاری علافی و شروع به توهین کنه

منم رک بهش میگم نیازی به پولش ندارم تو خونه همسرم خانمی میکنم ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

حالا شما حساب کن کسیکه این کارایی که شما میگی سخته رو انجام میده مسئولیت های اجتماعی هم داره

من زمانی شاغل بودم بعد خونه دار شدم هر دو هم سخت بود مزایا و معایب هم داشت فقط نمی دونم چه قضیه ایه شاغلها میخوان بگن کارشون سخت تره عین جمله الان شما؟خب انتخاب خودتونه منم اون زمان انتخاب خودم بود . الان اصلا تو مورد این تاپیک  بحث این نیست که زن شاغل سختی نمیکشه صد در صد خیلی میکشه منتها حرف اینه که به زن خونه دار توهین نشه یا نگن بیکاره همین .  مشکل جامعه ما همینه هر جا زن خونه داری گفت خستم گفت سخته شاغلا پریدن وسط . بزارین هر کی سختی خودشو داشته باشه . مسلما زن شاغل در آزا سختیش درآمد و شان و بیمه بدست میاره پس مجانی نرفته که از سختی هاش وسط خونه دارا بگه .

من واسه خودم نمیگم چون من خودم درامد کافی واسه خودم دارم و خودمو فرد مفیدی میدونمولی واقعا ناراحت می ...

هر وقت هر کسی خودش رو کمتر و برتر دید عیب رو توی اون فرد ببین نه توی جایگاهش

سایت از صدا پر است و از حرف خالی