2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2539 بازدید | 147 پست
خانه داری خیلی هم سخته و وقت گیر و حتماااااباید همسر مبلغی ماهانه بده برای زن اونایی هم که میگن شغل ...

اتفاقا خانمای شاغل از منظم ترین خانما هستن اکثر افراد برتر کنکو پدر و مادرشون کارمند بودن .حالا خانه داری سخته اجر خانمای شاغل پایین نیارید چون هم بیرون کار میکنن هم داخل خانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل یعنی گرفتن دستمزد در برابر کاری ک انجام میدیاقایون هم اگه ماهانه دستمزد بدن بابت کاری ک خانوماش ...

اون نفقه است 

شاغل طبق تعریف وزارت کار هست

این از شأن خانه داری کم نمیکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شاغل نیستن 

این کلمه کجاش بد هست؟

بیکار به معنی عدم دغدغه نیست 

به معنی شاغل نبودن هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خانه داری خیلی هم سخته و وقت گیر و حتماااااباید همسر مبلغی ماهانه بده برای زن اونایی هم که میگن شغل ...

واقعا اگه یک زنی هم شاغل باشه هم خونه دار میفهمه جفتش سخته و هیچوقت سختی هر دو تا کار با هم رو منکر نمیشه ولی  اینایی که تحقیر میکنن و میگن چیکار میکنید مگه فقط میخورید و میخوابید اینا همونایی هستن که بچه شونو مامانشون نگه میداره و کل کارای خونه هم با شوهرشونه . بعد میان بقیه رو نصیحت میکنن میگن من هم خونه داریم بیسته هم یه زن مستقل وشاغلم ماهی ده میلیارد پول در میارم 😂 هم یه مادر نمونه ام ، تازه جالبه میگن هیچ کسی هم به ما کمک نمیکنه ما همیشه تنها رو پای خودمون وایساده بودیم 😂

گاهی فکر میکنم توهین نکردن واقعا برای بعضی کاربرا سخته

با توهین به اشتغال ، کیفیت خانه داری شما بهتر نمیشه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ول کن بابا اینارو 

من شوهرم پول به اندازه کافی داشت 

هیچ وقت سرکار نمیرفتم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من خانه دارم یبار زحمت بچمو ننداختم گردن مادرم یا کسی خونم همیشه تمیز غذام آماده خودم و بچه و همسر مرتب وتمیز خواهرام شاغلن همش مادرم باید پاشه بره غذا اونو اماده کنه ظرف اینو بشوره میگن نمیرسه کاراش بکنه.... بعد موقع حرف ک میشه نگاه از بالا دارن ب آدم ک بیکاری فلانی من بیکار نیستم مشغول زندگیمم صفر تا صد خودمم منت کسی هم بالاسرم نیست همسرمم پولشو میده،بخودم میرسم حرف ادما هم مهم نیس برام مهم خودمم که میدونم چقدر زحمت میکشم

شاغل نیستن این کلمه کجاش بد هست؟بیکار به معنی عدم دغدغه نیست به معنی شاغل نبودن هست

ببین من بچه ندارم .

کل کارای خونه اشپذی خونه داری با خودمه ، چهار تا شاگرد خصوصی دارم که هفته ای دو روز هر جلسه دو ساعت میان پیشم بهشون درس میدم یعنی هفته ای ۱۶ ساعت وقتمو میگیرن ، هفته ای سه روزم باشگاه میرم ، کلاس فنی حرفه ای هم میرم تا مدرک یه کاری رو بگیرم چون برنامه دارم که یه شغلی رو باز کنم ، تازه الان درگیر اسباب کشی هم هستم .

باز طرف میگه چیکار میکنی ؟

اها  ۴  تا شاگرد خصوصی که چیزی نیست ، پس بیکاری بیا برو فلان جا سر کار ،جوونی اول جوونی الان باید به فکر کار و پول در اوردن باشی ،اگه الانو به تنبلی بگذرونی در اینده حسرت میخوری ،  منم اعصابم نمیکشید بهش بگم چه قدر سرم شلوغه و وقت ندارم وگرنه میریدم بهش  .

واقعا اگه یک زنی هم شاغل باشه هم خونه دار میفهمه جفتش سخته و هیچوقت سختی هر دو تا کار با هم رو منکر ...

یه بنده خدایی اصرار داشت که مادر بودن و شاغل بودن سخت تره و خیلی بهش فشار میاد

حالا کلا بچه اش رو مامانش نگه می‌داشت میرفت نهار خونه مامانش می‌خورد میرفت در خونه تمیز که داخلش آشپزی نشده بود  .....همش ناله میکرد وای خیلی سخته !!! چی سخته معلوم نیست

ببین من بچه ندارم .کل کارای خونه اشپذی خونه داری با خودمه ، چهار تا شاگرد خصوصی دارم که هفته ای دو ر ...

نه دیگه 

شما شاغل هستین الان 

حتی اگر یه شاگرد خصوصی داشته باشید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...