2777
2789

جاریم از من خیلی بزرگ تره 

هر روز سلام صبح بخیر می‌فرسته😵‍💫

جاری جان لطفا هر روز چرت و پرت نفرس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشت سال داره تموم میشه ازدواج کردم جمعا سه ساعت ندیدمش

شناختی ندارم

مود و فاز من و همسرم با کل خانواده همسرم متفاوته

ایشون طلبه و برادر شوهرم اخونده

من و همسرم کاملا بی دین و ایمان😐

فقط چیزی که دیدم بسیار زیبا و خوش اندامه و به نظرم هم خانم و متینه

جمله ای ندارم بهش بگم

⁦♥️⁩

راز موفقیت چیه یکی از مردای بی عقل و بی عرضه این خونواده رو تو مشتت نگه داشتی؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چه قشنگ هیچ وقت تو بازی مادرشوهرت رفتی که تیم بشی جاریتو تیکه بندازی بر علیه ش دوتایی حرف بزنین؟

نه اصلا 

ولی حرفایی که مادرشوهرم میزد میگفتم وای واقعا اینجوریه ؟

میگفت اره حالا حالا ها مونده تا بشناسیش .

بعد تو دلم ازش خوشم نمیومد .

اخه شوهرمم خیلی از جاریم بد میگفت .

بعد از یه مدت مادرشوهرم منو خیلی اذیت میکرد ، شوهرم میگفت تقصیره جاریته اون گوش مامانمو پر میکنه علیه تو .

من به جاریم چیزی نمیگفتم ولی تو دلم ازش بدم میومد و فاصله میگرفتم  ، ارتباطمو باهاش صفر کردم .

ولی بعد که رفتاراشو دیدم دیدم بیچاره اونجوری نیست ، البته هنوزم خیلی مطمئن نیستم 😂 ولی در کل از همشون چه مادرشوهر چه جاری فاصله گرفتم 

چون اعصابم نمیکشه ادما رو کشف کنم ببینم واقعا خوبه یا بده ، حوصله ی متلک و تیکه کنایه و بدی هم ندارم.

فقط اینو میدونم جاریم مستقیما تا حالا هیچ بدی به من نکرده ، اما مادرشوهرم مستقیما خیلی بدی بهم کرده . 

حالا اینکه پشت پرده چی بوده رو حوصله ندارم برم در بیارم ببینم چی بوده .

اما در کل از اولشم با جاریم صمیمی نبودم و تا اخرشم صمیمی نشدم اونم سعی نمیکرد گرم باشه باهام ، ولی مادرشوهرم خیلی سعی میکرد باهام گرم باشه و منم در جواب گرم برخورد میکردم

بهش میگم دهنت سرویس چقد خوب روحیتو حفظ میکنی تو بدترین شرایط لبخند میزنه و میگ عب نداره چیزی نشده در صورتی ک مطمعنممممم از درون داره متفجر میشه من نمیتونم اینجوری باشم مثلا درونم در حال انفجار خوذم بخندم

عشقممممم فقط امین ❤️

کاش زودتر می‌فهمیدم که به هرکسی باید اندازه لیاقتش بها داد 

خوشحالم که شناختمت  زودتر از این که دیر بشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏