2777
2789
عنوان

زد بلاکم کرد دارم دیوونه میشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی کاش بمیرم من باورم نمیشه منی که فکرمیکردم دوسم داره:)

حتی اگر دوست داشت 

شما باید رابطه برقرار میکردی؟ 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حتی اگر دوست داشت شما باید رابطه برقرار میکردی؟

رابطه ی کامل نبود

میدونم تقصیرم بوده

همون یبارم بعدش پشیمون شدم از کارم ولی واقعا از سادگیم بود از اینکه فکر میکردم مهم حاله اونه و تهش ازدواج میکنیم... 

رابطه ی کامل نبودمیدونم تقصیرم بودههمون یبارم بعدش پشیمون شدم از کارم ولی واقعا از سادگیم بود از این ...

شغلش چیه؟ 

جند سالشه؟ 

توبه کن و دیگه سمت هیچ پسری نرو 

خدا دوست داشت که رابطه کامل نبود وگرنه...

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شغلش چیه؟ جند سالشه؟ توبه کن و دیگه سمت هیچ پسری نرو خدا دوست داشت که رابطه کامل نبود وگرنه...

شغلش مذهبی بود منم اول بخاطر اینکه فکر میکردم ادم با ایمانیه عاشقش شدم اخه من خیلی ادم معتقدی بودم حتی این عشق اولین بار تو حرم شکل گرفت ولی متاسفانه اونی که فکرمیکردم نیود و حتی منو از اعتقاداتم دور کرد منی که نمازم قضا نمیشد شدم دختر بدی😔

۲۱ سالشه

نه من دیگه بمیرمم سمت کسی نمیرم این یکیو واقعا دوسش داشتم:)

شغلش مذهبی بود منم اول بخاطر اینکه فکر میکردم ادم با ایمانیه عاشقش شدم اخه من خیلی ادم معتقدی بودم ح ...

از ۲۱ ساله چه انتظاری داری عزیزم 

برگرد سمت خدا و نمازت 

و توبه کن

چشم🥺😔

چقدر دلت صافه 

من اون چیزایی که بهت گفتم هر کی تو سایت بود کلی فحش میداد ولی تو گفتی چشم 

واقعا حیف خودتو حروم نکن 

ایشالا بخت خوبی نصیبت شه

چقدر دلت صافه من اون چیزایی که بهت گفتم هر کی تو سایت بود کلی فحش میداد ولی تو گفتی چشم واقعا حیف خو ...

شما حرفاتون حقیقت بود واقعا من بخاطر عشق و عاشقی کور شدم

در حق امام زمانی که تو زندگیم هرچی ازش خواستم پشتم بود و کمکم کرد خیانت کردم

یه ادمی که ازم درخواستای بد داشتو به امامم ترجیح دادم

بخدا قسم از اون دخترایی بودم که یکی با نامحرم حرف میزد من خجالت میکشیدم

ولی عشق خودمو کر و کور کرد

عشقی که چون تو بین الحرمین شروع شد و فکرمیکردم خیره🥺

شما معلومه ادم پاکی هستی اگه برام دعا کنی واقعا ممنونت میشم🖤

دعا کنی حالم بهتر شه و دیگه سمتش نرم و بهش فکرنکنم و خدا هم منو ببخشه...