2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا دوستی قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
احساس میکنم مدرن لهتر میتونی طرفتو بشناسی اما اینکه از کجا پیدا کنی هنوز نمیدونم😬

بآور کن بعد ۵سال دوستی نتونستم بشناسمش،و اینکه تو دوستی وابسته میشی و این حسو با عشق اشتباه میگیری و تهش با زور و اجبار میخوای هرطور شده باهاش ازدواج کنی بدی هاشم نمیبینی تل وقتی تو زندگی نری نمیفهمی چ غلطی کردی بنظرمن اینطوره،سنتی خوبه بشرطی قبلش ی مدت آشنا بشن حرف بزنن حداقل تکلیفشون بخودشون مشخصه قرار نیس از کسی سواستفاده بشه و بلاتکلیف گذاشته بشع هرچند بنظرم رمانتیک نمیاد😕

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم سنتی ازدواج کرد خداروشکر عروس خوبی گیرش اومدهیچ وقت وارد رابطه با کسی نشد

باید این عروسای پاک روچشن گذاشت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به نظر من فقط سنتی دوستی قبل از ازدواج حرامه و حتی تو خوده قرآن هم نهی شده ارتباط با نامحرم قطعا چیز ...

نمیخوام افراطی باشم اما ب نتیجه رسیدم تو دوستی پسرا فقط دنبال یچیزن اگه قصد زندگی باتورو داشت همون اول میومد خواستگاری باز نمیدونم چقدر درسته 

.

باید این عروسای پاک روچشن گذاشت

داداشم قبل از ازدواج تو رابطه نبود هیچ وقت،،، اولین و اخرین دختری که اومد تو زندگیش خانومشه

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

نمیخوام افراطی باشم اما ب نتیجه رسیدم تو دوستی پسرا فقط دنبال یچیزن اگه قصد زندگی باتورو داشت همون ا ...

آره اکثرشون دنبال سو استفاده ان 

متاسفانه خیلی دخترام رااحت تن به خواسته های پسره میدن 

بعد ی مدت پسره ول میکنه میره و عواقب بدش واسه دختر میمونه