2777
2789
عنوان

چطوری تصمیم گرفتیم برای کنکور خیلی جنگی شروع کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 74 پست
من از مشاورم خجالت میکشم راحت نیستم بگم حالم بده نمیتونم بخونماخر هفته ها نیم ساعت میرم برنامه میگیر ...

منم اینطوریم

این دو روز مریض شدم نتونستم بخونم کلی خجالت میکشم امروز نتونستم بخونم حالا باید گزارش دروغ بفرستم

از یه طرفم پشتیبانی که برام گذاشته دو رقمیه جلو اچن بیشتر خجالت میکشم میگم الان میگه چه دختر تنبل مزخرفژ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت نکش اون وظیفشه مطابق توانایی تو برنامه بده🗿

من میترسم ازم ناامید شه کم کاری کنه

از یه طرف برام ۱۲ ساعت نوشته که من اصلا درتوانم نیس هر چی هم بهش میگم میگه باید بخونی

به خدا دارم میگم منم مثل تو میگفتم وقت کمه نمیشه و... ولی از رتبه برتر ها پرسیدم گفتن راز موفقیت کوچ ...

منم  دوست دارم بخونم 

شاغلم 

الان باردارم و همین ماه زایمان میکنم 

دوست دارم واسه دکترا بخونم 

اما نگاه میکنم  نه مدرک زبان دارم  و همینطور واسه مصاحبه اش

کاش موقعیت شمارو داشتم  میتونیم بخونم

من میترسم ازم ناامید شه کم کاری کنهاز یه طرف برام ۱۲ ساعت نوشته که من اصلا درتوانم نیس هر چی هم بهش ...

پشت کنکوری؟؟ 

کاش من الان جای تو بودم به جای ۱۲ ساعت ۱۵ ساعت میخوندم پنج ساعت میخوابیدم قدر لحظه هاتو بدون اخه اگه نخونی میخوای چیکار کنی 

همش به خاطر این گوشیای لامصبه

خانم دکتر آینده ؛)

پشت کنکوری؟؟ کاش من الان جای تو بودم به جای ۱۲ ساعت ۱۵ ساعت میخوندم پنج ساعت میخوابیدم قدر لحظه هاتو ...

بله پشت کنکورم

این حرفو الان میزنی منم اینارو میگفتم حقیقت😅

میخوندم ۱۰ ساعت رو ولی دو روزه مریض شدم نمیتونم 

بله پشت کنکورماین حرفو الان میزنی منم اینارو میگفتم حقیقت😅میخوندم ۱۰ ساعت رو ولی دو روزه مریض شدم ن ...

متوجه نمیشی الان بعدا ک جای من رسیدی میفهمی یه تست شیمی باهام چیکار کرد 

یه ۰/۲۵ فارسی چجوری موند رو دلم

خانم دکتر آینده ؛)

متوجه نمیشی الان بعدا ک جای من رسیدی میفهمی یه تست شیمی باهام چیکار کرد یه ۰/۲۵ فارسی چجوری موند رو ...

عزیزم خودم پشت کنکورم چرا متوجه نشم؟

خب ویروس گرفتم چیکار کنم کاری نمیتونم بکنم