2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن شوهرت تورو نمیخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 19 پست

من حالا برادرشوهرم میگفت اره برای فلانی یعنی شوهر من چندبار رفتیم خواستگاری حالا اصلا اینطوری نبوده خودش چندبار رفته بعد برگشت خانمش گفت ناراحت نشی گفتم نه چرا ناراحت بشم مهم اینه الان  من خانمشم بعد اینکه من خودم از داداش بزرگه تااخری میدونم  چندبار رفتن و خونه کیا رفتنخواستگاری آمار همه رو دارم دیگه برادرشوهرم ترسید به زنش بگم چیزی نگفت موضوع و عوض کرد 

خب چیکارکنم خانواده شوهرمن چهارسال هرچی دلش خواست گفت هیچی نگفتم واسه اولین بارجوابشودادم

اخه خیلی بی نزاکته. فقط بهش بگو اصلا در حدی نیستی که بخوام باهات حرف بزنم و کلا بهش محل نده و وقتی اون نیس برید خونه مادرشوهر...‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نده این از یکجایی میسوزه که این حرفها رو داره به روت میاره  

اگه دفعه بعد گفتم محرم نبودید بگو محرم بودن به دل هستش بعضیا محرم هستند ولی از صد تا نا محرم بدتر هستند  

قبلا یه استادی داشتم میگفت دین اسلام دینی هستش که خیلی همه چیز رو آسون کرده ولی این مردم هستند که خیلی مته به خشخاش میزارن ،وقتی یه پسر و دختر از ته دل همدیگر رو میخوان اینها به هم محرم هستند 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

بگو نکنه تو پا پیچ شوهرم بودی که انقدر زورت میاد منو گرفته 

دیگه تا اخر عمر دهنش میبنده بهت هیچی نمیگه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊