2777
2789
عنوان

چجوری به دخترم بگم که خوشخال شه

120 بازدید | 6 پست

اومدم سونو انومالی فهمیدم گل پسر دارمم😍 دختر ۳ سال و نیمشه از بس بچه های کلاس و فامیل که پسر بودن اذیتش کردن دوست داره بچمون دختر بشه😂😂حالا چجوری بهش بگم پسره که یکم بیشتر ذوق کنه ایده بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک گلم میشه بگی دارو چی مصرف کردی و چند وقت اقدام بودی من اقدامم برا بچه اول فعلا باردار نشدم و اینکه میشه بگی تو دوره تخمک‌گذاری درد تخمدان داشتی یان 

چون من ندارم میترسم تخمک‌آزاد نکنم

مبارک گلم میشه بگی دارو چی مصرف کردی و چند وقت اقدام بودی من اقدامم برا بچه اول فعلا باردار نشدم و ا ...

زمان تخمک گذاری ترشحات آدم خیلی خیلی زیاد میشه،ازون میفهمی،و معمولا روز پانزدهم از روز اول پریود میشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه هدیه قشنگ که خیلی دوست داره رو براش بخرید بعد که بهش دادید بگید این رو داداشت فرستاده برات تا بگه من خیلی دوست دارم و مراقبتم و هر کی تو رو اذیت کرد حسابش رو میرسم و باهات بازی میکنم و وسایلت رو نمیگیرم و خودم با اسباب بازی های پسرونه بازی میکنم