روز خاستگاری من دایی شوهرم میگفت ما رسم داریم 50 میلیون پول مهر میکنیم عموم برگشت گفت مگه داری افغانی میبری خلاصه مهریه من 140 تاسکه شد و مادر شوهرم همون روز خاستگاری میگفت مهریه دخترمو میخام آب زلال و جارو بزارم فلان.. حالا روز خاستگاری خاهر شوهرم شده همون دایی عه برگشته میگه رسم ما 130 تا سکه اس خجالت کشیدم بگم چ زود ب زود رسمتون اپدیت میشه حالا عجیب تر اینکه روز عقد رسمی تو محضر عاقد گفت مهریه عروس خانوم چندتاست پدرم گفت 70 تا😐😴بدون مشورت. با ما
واقعا مهرت اینه .خیلی قشنگه منم اگه خانوادم مخالفت نمیکردن با شاخ گل رز خیلی موافق بودم
اره بهم حس خوبی میداد
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
خیلی معذرت میخوام چون احمق و ساده ای مث خیلیا فک کن خدای نکرده طلاق بگیری بعد طلاق و از دس رفتن چند ...
فکر کردی میان مهریه میدن ،اینقدر باید بدویی ،عمرت که رفته ،بقیه اش برا مهریه باید بزاری ،پول که بگیری به نظرت جوونی ات بر میگرده ،باید تو خونه شوهر مستقل بشی ،بهترین چیز حق تنصیف و خروج از کشور و تحصیل و اشتغال هست ،
خیلی معذرت میخوام چون احمق و ساده ای مث خیلیا فک کن خدای نکرده طلاق بگیری بعد طلاق و از دس رفتن چند ...
من چند سال پیش ک میخاستم جدا بشم برادرم گفت مهریتو بزار اجرا قبول نکردم با چشم خودم دیدم دخترایی ک چندسال جوونیشون پا ی یه ادم بی ی مصرف گزاشتن و باز چندسال عمر دیگشون پله ها ی دادگاه و بالا پایین کردن بنظرر من چ سن 20 سالگی چ 50 سالگی دیدی طرف مقابلت بدردت نمیخوره مهریتو. ببخشی و فرار کنی ن اینکه چند سال باقی مونده عمرتم پله دادگاه بالا پایین کنی
حالا لازم بود جمله زشت بابات و توهین به یک کشور و نژاد پرستی رو تو سایت عمومی بیان کنی؟
همینجا یکی میگفت رفتیم خواستگاری دختر اتباع کلی طلا و جهیزیه و مهریه گفتن ماهم پشیمون شدیم و خیلی پر توقع هستن !!
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم