2777
2789

قرار بود تاریخ تولدم بشه ولی پدر شوهر و اینا سنشون بالاست گفتن زیاده

شد پونصد تا 

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج اولم ۱۳۷۰ تا سکه بود دومی گفتم اصلا مهم نیست مهریه چون هر چی باشه تو نداری بدی که خودش گفت ۵۰ تا خوبه گفتم آره خوبه ۵۰ تا شد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حالا جالب اینجاست میگفت ب نفعت کار کردم خودت خبر نداری 😅

غیر مرگ طرف مهریه ب درد چیز دیگه نمیخوره 

خودم ب عنوان کسی که از 320تا گذشتم تا بتونم طلاقمم بگیرم

ازدواج دومم بعد از ۴سال طلاقم شد ۱۴تا سکه و نصف خونه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اره بهم حس خوبی میداد

خوشبخت بشی عزیزم حالا مهریتو گرفتی ؟ خاهرشوهر من کنار سکه 14 تا گل رز هم مهرش بود 14 روز بعد عقدش شوهرش بهش گل رز داد خیلی قشنگ بود بنظرم

همین اتباع و خدمون پرو کردیم ک دختر ب جوون ایرانی هم با کلی ناز و ادا میدن

شاید دوست دارن با هموطن خودشون ازدواج کنن

اونا هم آدم هستن چرا ناز و ادا نداشته باشن؟؟

چون کشورشون جنگه و پیشرفتی نداشتن از نظر شما باید برده بقیه بشن و یا بدون هیچ چیزی ازدواج کنن؟

من جمله پدرتون گفتم بسیار نژاد پرستانه و زشت بود و نباید تو سایت عمومی بیان بشه.

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

وا بابات چرا همچین کرد احتمالا از این مرداس که دوست و دشمن شونو نمیشناسن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

قرار بود تاریخ تولدم بشه ولی پدر شوهر و اینا سنشون بالاست گفتن زیادهشد پونصد تا

تاریخ تولددخیلی دهن پر کنه بابا لامصب شما ک نمیخایید بدید همون تاریخ تولد و مهر کنید دیگه یه جوری چونه میزنن انگار فردای عروسی حللا میخان مهریه بدن

خوشبخت بشی عزیزم حالا مهریتو گرفتی ؟ خاهرشوهر من کنار سکه 14 تا گل رز هم مهرش بود 14 روز بعد عقدش شو ...

نه نگرفتم 

اخی چه خوب 

ممنون عزیزم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...