روز خاستگاری من دایی شوهرم میگفت ما رسم داریم 50 میلیون پول مهر میکنیم عموم برگشت گفت مگه داری افغانی میبری خلاصه مهریه من 140 تاسکه شد و مادر شوهرم همون روز خاستگاری میگفت مهریه دخترمو میخام آب زلال و جارو بزارم فلان.. حالا روز خاستگاری خاهر شوهرم شده همون دایی عه برگشته میگه رسم ما 130 تا سکه اس خجالت کشیدم بگم چ زود ب زود رسمتون اپدیت میشه حالا عجیب تر اینکه روز عقد رسمی تو محضر عاقد گفت مهریه عروس خانوم چندتاست پدرم گفت 70 تا😐😴بدون مشورت. با ما
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با این قوانین جدید ایران مردسالار که فرقی نداره چه تعداد باشه پس مهم نباشه برای منم 403 تا هست برای ...
تازگایی پسرا اصلا زیر بار مهریه نمیرن ب دختر خالم خاستگار اومده بود پسره پارتنرش بود با دختره 5 تا توافق کرده بودن. روز خاستگاری. خانواده دختره مخالفت کردن ک کمه فلانه پسره ب مامانش گفته اگ قبول نمیکنن پاشد بریم بیشتر مهرش نمیکنم درحالی ک چندین سال باهم بودن
مجردم ۲۰۰ تا در نظر دارم خاستگاراممیگن زیاده بعلاوه نصف خونه ای که داره یا قراره بخره خودمم شاغلم ...
اشتباه نکنیا من تحقیق کردم خونه ای که وجود نداره و سندیتی نداره نمیشه روش حساب کرد شما بنویسینم نصف خونه طرف قبولم بکنه امضا کنه ولی خونه نداشته باشه دوسال بعد ک خونه بخره بگی بزن بنامم میتونه نزنه دادگاهم بری چون اون موقع خونه ای وجود نداشته و جزو دارایی هاش نبود قابل قبول نیست🥲
بعد از چن سال زندگی و اینکه بهش ثابت بشه زن زندگیم جرا نباید برنه؟؟؟نکنه کلکی تو کارشه
بله ،بعد چندین سال زندگی چه ایرادی داره ،خونه به نام کنه ولی نه هنوز از گرد راه نرسیده اموالش به نام کس دیگه ای کنه ،مهریه خوب نیست حق طلاق و حق اشتغال و خروج از کشور رو بگیرید با ی مهریه معقول
تازگایی پسرا اصلا زیر بار مهریه نمیرن ب دختر خالم خاستگار اومده بود پسره پارتنرش بود با دختره 5 تا ت ...
زرنگ شدن دیگه البته تا حدی خود ما هم مقصر هستیم انقد یک سری از خانم ها گفتن نه بابا مگه ما فروشی هستیم و مهریه چیه و فلان فکر کردن چه خبره در صورتی که مهریه برای خانومی که جدا شده تو ایران خیلی لازمه چون اکثرا بعد طلاق از طرف خانواده طرد میشن