2777
2789
سمت ماهم تاریخ تولد میزارنولی خب ببخشید طرف معدرت میخام خودشه و سایه اشمیگه من ک هزلری ندارم شما بگو ...

اره اینم حرفیه

شوهر من پولدار نیس اصلا. ولی بنظرم گرفتن حق حضانن طلاق مسکن اینا واجبتره از سکه 

اره اینم حرفیهشوهر من پولدار نیس اصلا. ولی بنظرم گرفتن حق حضانن طلاق مسکن اینا واجبتره از سکه

حق طلاق حضانتم داده شوهرت؟

بدبخت خوبه اعصای بدنش اهدات نکرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این قوانین جدید ایران مردسالار که فرقی نداره چه تعداد باشه پس مهم نباشه برای منم 403 تا هست برای ...

تازگایی پسرا اصلا زیر بار مهریه نمیرن ب دختر خالم خاستگار اومده بود پسره پارتنرش بود با دختره 5 تا توافق کرده بودن. روز خاستگاری. خانواده دختره مخالفت کردن ک کمه فلانه پسره ب مامانش گفته اگ قبول نمیکنن پاشد بریم بیشتر مهرش نمیکنم درحالی ک چندین سال باهم بودن

من خودم پونصد و شروط دوازده گانه هم با حق تنصیف اموال ولی الان کسی دیگه قبول نمیکنه ،خونش رو به نام ...

بعد از چن سال زندگی و اینکه بهش ثابت بشه زن زندگیم جرا نباید برنه؟؟؟

نکنه کلکی تو کارشه 

تازگایی پسرا اصلا زیر بار مهریه نمیرن ب دختر خالم خاستگار اومده بود پسره پارتنرش بود با دختره 5 تا ت ...

حق دارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مجردم ۲۰۰ تا در نظر دارم خاستگارام‌میگن زیاده بعلاوه نصف خونه ای که داره یا قراره بخره خودمم شاغلم ...

اشتباه نکنیا من تحقیق کردم خونه ای که وجود نداره و سندیتی نداره نمیشه روش حساب کرد شما بنویسینم نصف خونه طرف قبولم بکنه امضا کنه ولی خونه نداشته باشه دوسال بعد ک خونه بخره بگی بزن بنامم میتونه نزنه دادگاهم بری چون اون موقع خونه ای وجود نداشته و جزو دارایی هاش نبود قابل قبول نیست🥲

اره خب مگه چیه؟ البته من ازدواج دومم هس

خیلی مهر سنگطنی زده اونم برای ازدواج دوپ

بعد از چن سال زندگی و اینکه بهش ثابت بشه زن زندگیم جرا نباید برنه؟؟؟نکنه کلکی تو کارشه

بله ،بعد چندین سال زندگی چه ایرادی داره ،خونه به نام کنه ولی نه هنوز از گرد راه نرسیده اموالش به نام کس دیگه ای کنه ،مهریه خوب نیست حق طلاق و حق اشتغال و خروج از کشور رو بگیرید با ی مهریه معقول 

تازگایی پسرا اصلا زیر بار مهریه نمیرن ب دختر خالم خاستگار اومده بود پسره پارتنرش بود با دختره 5 تا ت ...

زرنگ شدن دیگه البته تا حدی خود ما هم مقصر هستیم انقد یک سری از خانم ها گفتن نه بابا مگه ما فروشی هستیم و مهریه چیه و فلان فکر کردن چه خبره در صورتی که مهریه برای خانومی که جدا شده تو ایران خیلی لازمه چون اکثرا بعد طلاق از طرف خانواده طرد میشن

بله ،بعد چندین سال زندگی چه ایرادی داره ،خونه به نام کنه ولی نه هنوز از گرد راه نرسیده اموالش به نام ...

اشتغال و خروج از کشور مثلا به چه درد میخوره

مگهومن استاد دانشگاه بین‌المللی هستم یا دکتر یا چی که مثلا باید حتنا خارج برم؟؟

چرا مگه خیلی زیاده

یه نفر انقد شوت و کودن باشه که مهریه 114 تا سکه و خونه بده، ببخشید فکر نمی‌کنم گیر بیاد. 

تازه شما میگی حقوقم ماااال خودم، خب مگه دیوانه اس، میره با خونه دار ازدواج میکنه حداقل بچشو مجبور نباشه مهدکودک بفرسته.