2777
2789
عنوان

حس میکنم از زندگی عقب موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 20 پست
همش میگن از این خواستگارایی که برات میاد چرا یکیو انتخاب نمیکنی چرا رد میکنی و فلانوالا منم بیخودی ر ...

انشالا خواستگار خوب میاد اکثر دخترا همین مشکل و دارن

خواستگار هست ولی مناسب نیست منم این مشکل و داشتم

آخرم با یکی ازدواج کردم که دودل بودم با این افکار های پدر و مادرم

که حتما ازدواج کنم ازدواج کردم زندگی میکنم اما با ناراحتی و مشکل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام این اشتباه و یوقت نکنم ولی دارم عذاب میکشم نمیدونم چجوری خلاص شم از زخم زبوناشون

بیخیال سایلنت کن باهاشون حرف نزن نسبت به حرفاشون بی اهمیت باش فردا مثل من نشی بخدا اگه آرامش داشتم مادرم و پدرم دعوا اختلاف نداشتن من به همین زودی ازدواج نمی‌کردم 😭

بخدا خیلی دلم گرفته که حتی خانوادمم پشتم نیستن

عزیزم تو نیاز به پشتیبان نداری. هم خدا رو داری هم خودت قوی هستی. 

ولی مطمئن باش با اینکه خونوادت اخلاق گندی دارن، اگه مشکلی برات پیش بیاد به احتمال زیاد کمکت میکنن. چن تا خونواده دیدم که اینجوریه. برا همین صد در صد بهشون بدبین نشو ولی بدون در این یه مورد کاملا دارن اشتباه میکنن و تو شرایط ایده آلی داری و اکثریت جامعه حسرت شرایط تو رو دارن. طبق چیزی که نوشتی.

عزیزم ایشالا خدا کمکتون کنه❤️

هیچ وقت به خاطر فرار از خونه ، ازدواج نکن‌ .

ازدواج پناهگاه نیس و صد برابر سخت تر از دوران مجردیه. به حرف اونایی که میگن ازدواج کنی راحت میشی اعتماد نکن عزیزم. 

بذار خونوادت هرچی دوس دارن بگن. کاری در عمل باهات ندارن. و فکر میکنن با سرکوفت زدن تو رشد میکنی درحالیکه برعکسه. اصلا بهشون توجه نکن .

ازدواج هم به موقه با آدم درستش برات پیش میاد. عجله نکن و برای راحت شدن از خونه، ازدواج نکن‌. هرکی این کارو کرده پشیمون شده. هروقت دیدی به بلوغ و پختگی رسیدی و میتونی مشکلات چند برابر الان رو تحمل کنی، ازدواج کن و نذار کسی حق انتخابتو محدود کنه. در آرامش و بدون عجله انتخاب کن