2777
2789
عنوان

حس میکنم از زندگی عقب موندم

233 بازدید | 20 پست

تازه ۲۳سالم شده مجردم هنوز درسمو تموم نکردم یه شغل ساده دارم 

خودم کلی غصه کارای نکرده رو دارم میخورم این وسط مامان بابامم هی بهم سرکوفت و زخم زبون میزنن هنوز مجردی همش خونه ای شوهر نمیکنی و از این چرت و پرتا

بخدا دارم دیوونه میشم وقتی تو خونه به چشم یه ادم اضافی بهم نگاه میگنن خسته ام خیلی

منم از زندگی عقبم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج باید پیش بیاد زوری نیس که بعدم سنی نداری برای ازدواج

اگر مامان بابات خیلی زرنگن یکی رو معرفی کنن برات 

حالا درس و شغل و کاری ندارم ولی به زور نمیشه ازدواج کرد که با هرکسی

شاید باورت نشه ولی دلیل ازدواجمون بگم باور نکنی مامانم بابام خیلی اختلاف داشتن و تو خونه ی پدری اصلا آرامش نداشتم فراری بودم و این باعث شد اولین خواستگار که بیاد بله بگم از این خونه قرار کنم

ازدواج باید پیش بیاد زوری نیس که بعدم سنی نداری برای ازدواجاگر مامان بابات خیلی زرنگن یکی رو معرفی ک ...

همش میگن از این خواستگارایی که برات میاد چرا یکیو انتخاب نمیکنی چرا رد میکنی و فلان

والا منم بیخودی رد نکردم یا به دلم ننشستن یا شرایطشون رو دوس نداشتم

بخدا نمیفهممشون انقدر بهم گفتن انگار تلقین شده حرفاشون

عزیزم نیاز نیس آدمای بی وجدان و نادان رو درک کنی ؛

سعی کن ذهنتو از حرفاشون پاک کنی؛ و به حرفاشون اهمیت ندی. فقط روی خودت تمرکز کن ، روی اعتماد بنفست ‌.

واقعا پدر و مادرت کارشون خیلی غلطه و فهم شون اندازه بچه ۵ ساله نیست و به پختگی و بلوغ رفتاری نرسیدن. 

شاید باورت نشه ولی دلیل ازدواجمون بگم باور نکنی مامانم بابام خیلی اختلاف داشتن و تو خونه ی پدری اصلا ...

منم میخوام این اشتباه و یوقت نکنم ولی دارم عذاب میکشم نمیدونم چجوری خلاص شم از زخم زبوناشون

عزیزم نیاز نیس آدمای بی وجدان و نادان رو درک کنی ؛ سعی کن ذهنتو از حرفاشون پاک کنی؛ و به حرفاشون اهم ...

بخدا خیلی دلم گرفته که حتی خانوادمم پشتم نیستن