2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه داری عروس بازی درمیاری😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 83 پست
میدونی من با خانوادش کار ندارم ولی از شوهرم توقع ندارم هی راهنمایی این مدلی کنه بعد به کوچیکترین شوخ ...

ولش کن ب شوهرتم حساسیت نشون نده ک باز حرف و حدیث پیش بیاد

و با سیاست از این ب بعد هرکار دلت میخاد بکن

ب قول یکی از کاربرا از نظراتی ک برای خواهرش میده تو هم برای خودت و خودش استفاده کن😅

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خانواده شوهرت بهت طلا کم دادن؟

بحث طلا نیست 

بحث همههه چیز 

تو همه چیز یه هفته نه میگفتن 

بعد انجام میدادن 

تو هرچیز قیمت براشون مهم بود 

الان فقط میگن بهترینا

میدونی من با خانوادش کار ندارم ولی از شوهرم توقع ندارم هی راهنمایی این مدلی کنه بعد به کوچیکترین شوخ ...

واسه عقد و عروسی همین خاهر شوهرت میتونی شروع کنی 

لباس قشنگ طلای قشنگ ارایشگاه خوب بعدم برو اتلیه هم با همسرت هم هرکی دوست داری 

با همون خاهر شوهرت اصلا

بعد هی بگوو وا منم و ی دونه نگار مثلا 

هم زنداداش خوب و خوشحالی هم کلی لذت و بهره بردی

کادو هم با زبون بزرگ کن 

در حد بقیه بده بیشتر و کمتر نده جوگیر نشو

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

چه خوار و خفیفی گفتم اومدن برام لباس انتخاب کردن خودشونم مسخرم کردن

بالاخره خودتم داری این وسط ضایع میکنی

خاطره ای که گفتی یعنی اونا برات کم گذاشتن و...

خوددانی

نمیگم کارهای همسرت درست بوده ولی این رفتار شمام صحیح نیست، باید بین خودتون حل کنید

با این دست فرمون بری خودتو از چشم شوهرت میندازی

شوهرت چندتا کالا خرید؟اونا رو هم بزور خرید؟

ببین یه مثال بزنم 

من گفتم مهریه ۱۱۴ 

باباش هی میگفت ما انقدر رسم نداریم 

۲ ماه با شوهرم صبر کردیم کلی شوهرم اصرار تا قبول کرذن 

سر جلسه دخترش گفت ۱۱۴ تا خیلی راحت

ببین من حتی چیزایی که ازشون گرفتمم با گریه و زاری چند روز قهر خب نمیتونم بگم خودم مقصر نبودم ولی اون ...

اونا نقطه ضعفتو گرفتن میدونستن کوتاه میای

دختر خواهرشوهرم براش یلدا نیاوردن مادرش که خواهرشوهر من باشه کاری کرد با داماد راه خونشو گم کرده بود

نمی گعتن مستقیم که یلدا چرا نیاوردی که عوضش کاری بلهاش کردن رفت سرویس گرفت بهونه الکی اورد هفته بعدش با خانوادش اومد

می اومد خونشون محلش نمیدادن غذا نمیدادن تعریف دامادای مردمو میکردن 

واقعا سیاست داره

خانواده خیلی مهمه ارج دختر به خانوادشه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

تا میتونی جلوی دامادمون از کمکاریهایی که برات کردن بگو و علنا اگه اعتراض کرد بگو چه طور برا من خوب ب ...

این چه روشی هست اخ اصلا زندگی خواهر چه ربطی به برادر داره اسی میخواست قبول نکنه شاید خواهر شوهرش ایده هاش با شوهر اسی یکی نیست

اتفاقا الان تنور داغه..پس نون را بچسبون..تمام کوتاهی ها را دونه به دونه به شوهرت بگو..بگو ناراحتم وهیچ مراسمی از خواهرت نمیام..اگه به صرافت افتاد که بیا مگه نه ابروش می‌ره..اول میری طلافروشی یه زنجیر کلفت تا دستبند کلفت بردار عوض همه کمبودها..بعدشم بهترین لباس وارایشگاه واسه مراسم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اتفاقا الان تنور داغه..پس نون را بچسبون..تمام کوتاهی ها را دونه به دونه به شوهرت بگو..بگو ناراحتم وه ...

وا شاید داداش من دوست داشته یه جور دیگه زندگی کنه کنه من جور دیگه زندگی من به عروس چه ربطی داره