2777
2789
عنوان

ترمیم بینی با بی حسی

108 بازدید | 22 پست

کسی انجام داده؟ 

لطفا اگه کسی میدونه چطوریه یا نتیجه بعدش چطور بوده بگهه 

تجربه خودتون یا اطرافیان هرکی می‌شناسید ممنون میشمم🙃💞

چند سال پیش داشتم متاسفانه دوباره بازم دچار مشکل شده پوست بینیم ظریف ونازکه ایرادات زیرشو نشون میده

آخی عزیزم مشکل بینیتون چی بود دقیقا؟

الآن یعنی دوباره همون مشکلو پیدا کرده؟🥲

ترمیم در کل می ارزید یا ترجیح می‌دادید انجام ندید؟

بعد اذیت نبودید حین ترمیم؟ از جهت درد نمیگم بیشتر از جهت اینکه مثلا احساس نفس تنگی بگیرید و اینا🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم مشکل بینیتون چی بود دقیقا؟الآن یعنی دوباره همون مشکلو پیدا کرده؟🥲ترمیم در کل می ارزید یا ...

غضروف بینی‌مو بیش از حد گرفته بود بعدا مجبور شدن از پشت گوشم غضروف بگیرن بعد بزارن نوک بینیم با بی حسی موضعی عمل کردم  پوست بینیمو کامل برگردونده بود یادمه کل عملو چشامو بسته بودم یه بار باز کردم دیدم 

الان حالا اندازه یه عدس غضروف نوک بینیم بیرون زدگی داره کاش میشد مثل استخوان بینی بدون باز کردن سوهان کشید حالا قراره دوباره بعد از نه سال برم غصم گرفته اگه بگه دوباره باید باز شه یعنی واسه بار سوم  

آخی عزیزم مشکل بینیتون چی بود دقیقا؟الآن یعنی دوباره همون مشکلو پیدا کرده؟🥲ترمیم در کل می ارزید یا ...

نه باید ترمیم میشد دکتر قبلیم از اونجا رفته بود رفتم پیش دکتر دیگه ایی ، بینیم کل عمرم شده معضل چه قبل عمل چه بعد عمل ایراد نداشته باشه انگار نمیشه 

اصلا به داخل بینیت کاری نداره که مشکل تنفسی بگیری 

نه باید ترمیم میشد دکتر قبلیم از اونجا رفته بود رفتم پیش دکتر دیگه ایی ، بینیم کل عمرم شده معضل چه ق ...

آهان آخی متوجه شدم 

منم الآن مشکل فعلی شما رو دارم🫠

یعنی غضروف نوکم بیرون زده از زیر پوست مشخصه حالا شما میگی پوستت نازکه، منم پوستم نازک نیس که بگم بخاطر اونه

برای چیزی که به نفعته مثلا بگی کانتور میخوام میگن پوستت باید نازک باشه، بگی نمیخوام ناهمواری های زیر پوست خودشو نشون بده میگن باید پوستت ضخیم باشه😂

غصشو نخورید اگه خفیفه که ایشالا اوکی میشه و اگه خیلی اذیتید مثل من، به دکتری که آخرین بار کارو انجام داده سربزنید سریع انجامش میده چون برداشتن غضروف اضافه طبیعتا راحت تر از اضافه کردنشه

خیلی ممنونم از اینکه تجربتون رو گفتید، 

میدونید من نگران چی هستم چون خودم یکم نفسم میگیره وقتی استرس دارم یا تو حالت خوابیده گفتن مشکل خاصی نیس ولی آسم خفیفه بعد میترسم بخوان بینی رو شستشو بدن منم سرم بالا نباشه حس خفگی پیدا کنم🥲

غضروف بینی‌مو بیش از حد گرفته بود بعدا مجبور شدن از پشت گوشم غضروف بگیرن بعد بزارن نوک بینیم با بی ح ...

این بیرون زدگی رو چقدر بعد متوجه شدید که بعد از چند سال به فکرش افتادید؟ یعنی دیر خودشو نشون داد؟ 

من دقیقا همون اوایل که گچ بینیمو باز کردم با اینکه ورمم خییلی زیاد بود و پوستم ضخیم، یه طرف احساس سفتی بیشتری میکردم هی زمان گذشت تقریبا ۴ الی ۵ ماه بعد برجستگی داشت مجزا میشد و بعد از ۱ سال دیگه خیلی مشخصه، حالا اگه از نیمرخ مشخص بود باز اوکی بودم چون داره تو تمام رخ خودشو نشون میده و بینیم قرینگی نداره اذیتم، نوک بینیمم به شدت گرد و باکسی هست درصورتی که میخکاستم یه چیزی مابین گرد و تیز باشه و این از گردم گرد تره هنوزم نوک بینیم یکم بی حسی داره 

شما چقدر بعد از عمل اول حس بینیتون برگشت؟ اصن کامل برمیگرده؟ 

بعد من قوس بینیمم کمه و اصلا برجستگی یا پروجکشنش هم زیاده، به نظرتون اینا رو هم میشه با بی حسی درست کرد؟ یا فقط درحد سوهان کشی تیغه و نوکش میشه کار کرد🥲

این بیرون زدگی رو چقدر بعد متوجه شدید که بعد از چند سال به فکرش افتادید؟ یعنی دیر خودشو نشون داد؟ من ...

ایرادات بینیم بعد از چند سال نشون داد 

برای ترمیم زیاد طول نمیکشه در حد چند دقیقه 

من بیشتر به خاطر فامیلهای شوهرم میگم یه مشت فضول بی فرهنگ که توی همه چی هستن اصلا نمی خوام بفهمن متاسفانه بعد از عمل هم باید چسب بزنی از طرفی برای بار سوم باز بشه برای سوراخهای بینیم ‌و خود بافت بینیم میترسم حالا دوباره برم پیش دکترم ببینم چی میگه 

ایرادات بینیم بعد از چند سال نشون داد برای ترمیم زیاد طول نمیکشه در حد چند دقیقه من بیشتر به خاطر فا ...

ممنونم🙏

اینطور که میگید بعد چن سال نشون داده نباید زیاد شدید باشه درسته؟ 

توی تمام رخ خیلی مشخصه؟ 

چون اینطور که میگید پوستتون نازکه و ورمتون به نسبت نباید زیاد میبوده و بعد از چند سال شاید خفیف نشون داده چون خیلیا رو میبینم حالت برجستگی خفیف رو دارن و بیشتر حس میشه تا مشخص باشه،

نگران جزئیاتش نباشید زیاد ولی اگه با هزینش مشکل ندارید و خفیف هم نیست، برید پیش یه دکتر ترمیم کار خیلی حرفه ای که تا جای ممکن بهترین نتیجه رو بگیرید

اینطور که متوجه شدم الآنم با وجود مشکل فعلی باز از قبل از  ترمیم باید بهتر شده باشه درسته؟ 

چسبم نمیخواد زیاد بزنید تاثیر نداره نهایت تا دو سه هفته کسی هم متوجه نمیشه بشن هم به درک حس خود آدم همیشه تو اولویته

در هر صورت امیدوارم هرچی صلاحتونه همون بشه💖

ممنونم🙏اینطور که میگید بعد چن سال نشون داده نباید زیاد شدید باشه درسته؟ توی تمام رخ خیلی مشخصه؟ چون ...

بینیم بعضی مواقع به نسبت بهتره ولی خدا نکنه صورتم توی هوای آزاد یخ بزنه قشنگ پوست بینیم می چسبه روی استخونش بینیم کوچیک میشه اصلا یه وضعی بعد مشکل بینیم  تابلو میشه😄 میرم پیش دکترم ببینم چی پیشنهاد میده بعدا تصمیم می گیرم

پیج خانم دکتری توی رشتو دنبال می کردم بعد به شوخی می گفت نرین جای دیگه عمل کنین بیاین پیش من خودشم بینیش عمله بعد خیلیا در جواب واسش نوشته بودن کجا رفتی ما نریم اونجا عمل کنیم خودشم چهره زیبایی داره نوک بینیش به ترمیم نیاز داره بعد با خودم میگم نکنه زیاد حساسم 

بینیم بعضی مواقع به نسبت بهتره ولی خدا نکنه صورتم توی هوای آزاد یخ بزنه قشنگ پوست بینیم می چسبه روی ...

آهان 

به نظرم اگه میخواید بدونید حساسیت از خودتونه یا مشکلی هست پیش یه دکتر غیر از دکتر خودتون برید چون دکتر خودتون ایراد خفیف رو که اصلا ایراد درنظر نمیگیره و ممکنه بگه حساسیت از شماست خصوصا که بخواد بدون هزینه دستمزد ترمیم انجام بده، بهتره چن تا جای مختلف برید اگه تعداد بیشتری معتقد بودن ترمیم نیاز نیس یعنی واقعا نیاز ندارید شاید روش‌های دیگه ای کمک کنه که بازم کمتر به نظر بیاد

بینی خودم خیلی برجستگیش مشخصه و دست میزنم سفته کاملا اصن از روبرو این گردالی برجسته مشخصه مخصوصا تو عکسا با این وجود خیلیا میگن تا خودت نگی متوجه نمیشیم چون بیشتر تو سایه روشن عکسا خودشو نشون میده ولی بازم باعث شده بینیم از روبرو قرینه به نظر نیاد بعد کلی چونه زدن دکترم با اینکه هنوز معتقده چیز مهمی نیس حاضر شد با بی حسی ترمیم کنه من چون یکم تو حالت خوابیده نفسم میگیره نگرانم چیزی بره تو بینیم نتونم تحمل کنم وگرنه با دردش مشکلی ندارم

شما برا ترمیمی که قبلا انجام دادید از این جهت اذیت نبودید؟ مثلا بینی رو شستشو بدن یا باد ساکشن بره تو بینی چون من موقع لیزر صورت با دستگاه بادی خیلی اذیتم که بادش میره تو بینیم🤦‍♀️

آهان به نظرم اگه میخواید بدونید حساسیت از خودتونه یا مشکلی هست پیش یه دکتر غیر از دکتر خودتون برید چ ...

نه عملش خیلی راحته اصلا چیزیو متوجه نمیشی پوست بینی‌تو برمیگردونه اضافه رو بر میداره زیادم طول نمیکشه من که طول عمل چشامو بسته بودم یه بار باز کردم ببینم داره چکار می کنه متوجه شدم بعد ترجیح دادم تا آخر چشامو ببندم