2777
2789
عنوان

کسایی ک تو رابطه و یا نامزدن بیان تاپیکم سوال دارم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست
ببین به سنش نگاه نکن من پارتنرم ۳۵ سالشه ولی بستگی به شخصیت طرفت داره ک چطوریه اگه خیلی گیر نیست و پ ...

ن سرد نیس ک بگم خشکه باهام فقط نمیدونم حالا یا سنشه یا مدلشه هرچی فقط کم حرفه وگرنه وقتایی ک پیام میده یا زنگ میزنیم خوبه 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

واکنش اون اینه ک میگه تو چرا پیام ندادی تو نبودی و همین گونه داره میگذرهمن ۲۴ اون ۳۷از ۲۸ سالگیش باه ...

من قبلا با پارتنرم اینطوری بودم😅🥲ازدواج کردید یا دوستید ؟ 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ایشون هم در طول روز اگه فرصت کنن پیام میدن و اینم بگم ما هیچ وقت برای پیام دادن حساب نمیکنیم کی چ ...

ینی‌تو هرچقد دلت بخواد بهش پیام میدی ؟ با خودت فک نمیکنی اگ‌خیلی پیام یا زنگ بزنی شاید اون خسته بشه ؟

ینی‌تو هرچقد دلت بخواد بهش پیام میدی ؟ با خودت فک نمیکنی اگ‌خیلی پیام یا زنگ بزنی شاید اون خسته بشه ...

نه هیچ وقت همچین فکری نکردم من ادم برون گرایی هستم و ایشون درون گرا کمتر صحبت میکنن حتی حضوری من برعکس ایشون هستم ،یکدفعه به ایشون سال های اول رابطه گفتم فکر میکنم به مرور خسته بشی و حتی خوشت نیاد و... گفتن اصلا من اینطوری بیشتر دوست دارم و لذت میبرم ، خودت باش 

نه هیچ وقت همچین فکری نکردم من ادم برون گرایی هستم و ایشون درون گرا کمتر صحبت میکنن حتی حضوری من برع ...

پس چقد مث نامزد منه 

اونم دوسداره پرانرژی بودن منو اما خودش درونگراس من فک میکردم سرده یا گوشه گیر شده اما خب الان با حرف شمام متوجه شدم مدلشونه 

خودم پس ازین ب بعد بیشتر پیام میدم 

پس چقد مث نامزد منه اونم دوسداره پرانرژی بودن منو اما خودش درونگراس من فک میکردم سرده یا گوشه گیر شد ...

عزیزم چرا برای یه مرد بیشتر تلاش میکنید؟ 

از قدیم همین بوده که مردا ناز بکشن 

شما بیشتر پیام بده بیشتر توجه کن بدتر میشه 

پس چقد مث نامزد منه اونم دوسداره پرانرژی بودن منو اما خودش درونگراس من فک میکردم سرده یا گوشه گیر شد ...

خودت باش هر کسی یک شخصیتی داره و یک مدلی هست 

و اینکه رابطه ها متفاوت نمیشه برای هر کسی یک نسخه پیچید هر کسی با توجه به تجربه خودش نسبت به رابطه هایی که داشته و داره نظر میده، توی رابطه بعضی وقت ها یک نفر حالش خوب نیست ده قدم میره عقب نفر مقابل باید ده قدم بیاد جلو تا رابطه از بین نره اگه میبینی ادم خوبی و مرد هست ارزش داره تلاش کن 

خوشبخت باشی عزیزم