2777
2789
عنوان

کسایی ک تو رابطه و یا نامزدن بیان تاپیکم سوال دارم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اول رابطه ای میدونم ک حساس میشی نسبت به خیلی رفتاراش ولی بعد ی مدت مخصوصا اگه باهم زندگی کنید دی ...

پسرحوبیه و بامحبته اما ب شدت ارومه واکنشی و تهاجمی نیس خیلیم پیگیر و کنترلگر نیس ۳۰ سالشم هس دارع ۳۱ سالش میشه البته و فک میکنم بخاطر سنشم باشه درکل مث بیشتر پسرا اینطور نیس هرثانیه زنگ و پیام بزنه من باید چطوری باشم؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

اره میگم ک یاد چیزی نمیگم بیاد بحث میشه یا خودم شروع میکنم وقتی ببینم پیگیر نیست

واکنش اون چیه ؟ چن سالتونه؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

خب عزیزم سنشم از ناز کشیدن و اینا گذشته حوصله نداره 😂

اره مث بقیه ی پسرا هیجانی نیس من قبلا تو‌رابطه بودم پارتنرم ۲۵ سالش بود خیلی پیگیر بود خیلی اهل زنگ و پیام بود اما حالا ک نامزد کردم این اینطوری نیس گیر نیس خیلی برام تعجبه نمیدونم چیکارکنم

من اینجور وقتا یجوری رفتار میکنم که طرف به وجود خودش شک میکنه، و از سره کنجکاوی میاد سمتم ولی بی محل ...

ینی چطوری رفتار میکنی ک تابلو نباشه ؟

ما در طول روز زیاد صحبت نمی کنیم فقط شب ها صحبت میکنیم اما خب من از صبح پیام میدم بعضی روز ها زنگ می ...

ینی همش تو پیام میدی ؟ 

اره مث بقیه ی پسرا هیجانی نیس من قبلا تو‌رابطه بودم پارتنرم ۲۵ سالش بود خیلی پیگیر بود خیلی اهل زنگ ...

عزیرم رفتارای دیگه اش چطوره؟ باهم میرید بیرون چجوری رفتار میکنه چند وقت یبار میرید بیرون؟ وقتی حالت بده واکنشش چیه؟ خرج میکنه برات؟ 

بگو تا بگم 

پسرحوبیه و بامحبته اما ب شدت ارومه واکنشی و تهاجمی نیس خیلیم پیگیر و کنترلگر نیس ۳۰ سالشم هس دارع ۳۱ ...

ببین به سنش نگاه نکن من پارتنرم ۳۵ سالشه ولی بستگی به شخصیت طرفت داره ک چطوریه 

اگه خیلی گیر نیست و پیگیر نیست ولی همچنان بهت محبت میکنه توجه میکنه نیازات برطرف میشه ک شاید شخصیتشه 

ولی اگه رفتارای سرد طور داره ی بحث دیگه

ینی همش تو پیام میدی ؟

نه ایشون هم در طول روز اگه فرصت کنن پیام میدن و اینم بگم ما هیچ وقت برای پیام دادن حساب نمیکنیم کی چقدر پیام داده و کی اول داده، دوسال هست باهمیم

ینی چطوری رفتار میکنی ک تابلو نباشه ؟

ببین هرچقد اون دیرتر پیام داد تو ام دیرتر پیامشو سین بزن ولی وقتی جوابشو میدی سرد نباش مثل خودش با محبت باش ولی کم باش

جوری نشون بده انگار درگیر زندگیه خودتی مثلا بگو سرم شلوغ بود با دوستم بیرون بودم کلی خوش گذروندیم یا بگو درگیر کارام بودم یا وقتی زنگ میزنه خیلی مکالمه رو کش نده و بگو من برم به کارام برسم یا چندبار قرار بیرون کنسل کم

عزیرم رفتارای دیگه اش چطوره؟ باهم میرید بیرون چجوری رفتار میکنه چند وقت یبار میرید بیرون؟ وقتی حالت ...

شغلش ک ارایشگره تا جایی ک میدونم سرشم شلوغه ، اره باهم میریم بیرون هروقت ک سرش خلوت تر باشه خرجم میکنه اره خیسیس نیس خدایی ، دیشب مثلا بهش گفتم یذره حالم خوب نیس ساعت ۱۲ شب زنگ زد دوساعت باهام حرف زد ولی خب ارومه دست خودش نیس کم حرفم هست

ببین هرچقد اون دیرتر پیام داد تو ام دیرتر پیامشو سین بزن ولی وقتی جوابشو میدی سرد نباش مثل خودش با م ...

اینا جوابه ینی ؟ بدتر نشه😅😅