شما اگه پارتنرتون زیاد پیگیرتون نشه و کلا یه شخصیت آرام و خنثی داشته باشه شمام مث خودش باهاش رفتار میکنید یا خیلی پیگیر میشید و سعی میکنید پیگیری از طرف شما بیشتر باشه ؟ چطور رفتار میکنید ؟
این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه اول رابطه ای میدونم ک حساس میشی نسبت به خیلی رفتاراش ولی بعد ی مدت مخصوصا اگه باهم زندگی کنید دی ...
پسرحوبیه و بامحبته اما ب شدت ارومه واکنشی و تهاجمی نیس خیلیم پیگیر و کنترلگر نیس ۳۰ سالشم هس دارع ۳۱ سالش میشه البته و فک میکنم بخاطر سنشم باشه درکل مث بیشتر پسرا اینطور نیس هرثانیه زنگ و پیام بزنه من باید چطوری باشم؟
این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
خب عزیزم سنشم از ناز کشیدن و اینا گذشته حوصله نداره 😂
اره مث بقیه ی پسرا هیجانی نیس من قبلا تورابطه بودم پارتنرم ۲۵ سالش بود خیلی پیگیر بود خیلی اهل زنگ و پیام بود اما حالا ک نامزد کردم این اینطوری نیس گیر نیس خیلی برام تعجبه نمیدونم چیکارکنم
ببین هرچقد اون دیرتر پیام داد تو ام دیرتر پیامشو سین بزن ولی وقتی جوابشو میدی سرد نباش مثل خودش با محبت باش ولی کم باش
جوری نشون بده انگار درگیر زندگیه خودتی مثلا بگو سرم شلوغ بود با دوستم بیرون بودم کلی خوش گذروندیم یا بگو درگیر کارام بودم یا وقتی زنگ میزنه خیلی مکالمه رو کش نده و بگو من برم به کارام برسم یا چندبار قرار بیرون کنسل کم