2777
2789
عنوان

بنظرتون این عروسی رو برم با این قضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عروس و داماد نگفتن؟

داماد که اصلا مارو نمیشناسه،عروسم تا بحال همسرمو ندیده،نه فقط از طرف شوهر خواهرمو خواهرم دعوت شدیم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ب احترام خواهرت ک عروس اون خانوادس و شما خانواده اون هستید باید برید 

اما دعوت کردن مهمه ک ب چ شیوه دعوت شدید 

آیا کارت بهتون دادن و یا پدر شوهر یا مادر شوهر خواهرت باهاتون تماس گرفتن

ب حس و فکرت نگاه نکن اگه دعوت شدی برو و باید کادو بدی حواست باشه

اره اونکه حتما،بعد مامانم اینا نمیتونن بیان ضایع نیست دوتایی پاشیم بریم؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ب احترام خواهرت ک عروس اون خانوادس و شما خانواده اون هستید باید برید اما دعوت کردن مهمه ک ب چ شیوه د ...

عروسیشون یمدت دیگس و چون شهر دیگس فکر نکنم کارت بدن، اگرم پدد مادرش زنگ بزنن به مامان بابام زنگ میزنن،مارو شوهر خواهرم و خواهرم دعوت کردن

شاید فقط خواستن احترام بذارن یه تعارف زدن. من بودم نمیرفتم.

جدی؟منم مامانم صبحی گفت شوهرتو سبک نکن نبرش دودل شدم

خب اونا که مسلما جزو دعوتیاشون نبودیم،خواهرو دامادمون دعوتمون کردن ،از طرف اونا دعوت شدیم

پس کار خوبی نیست که بدون دعوت برید. مردم آمار مهمون هاشون رو از قبل دارن درست نیست که بی دعوت بهشون اضافه و تحمیل بشید

کار خواهرتون خیلی بی فکری هست که شما رو خارج از لیست مهمان ها سر خود دعوت می کنه و از اون طرف هم وقتی نخواهید جایی که میزبان اصلی شما رو دعوت نکرده برید دامادتون میخواد بگه نیومدن عروسی خواهرم!!! در حالی که شما اصلا جزو مهمان ها نبودید

در واقع خواهرتون نباید شما رو دعوت می کردن 

عروسیشون یمدت دیگس و چون شهر دیگس فکر نکنم کارت بدن، اگرم پدد مادرش زنگ بزنن به مامان بابام زنگ میزن ...

اگه موقع زنگ زدن به مادرتون اسم شما رو هم آوردن برو در غیر این صورت همسرت رو پایین نیار.

من بودم حتما میرفتمچون ممکنه بعدا دومادتون از همسر شما کینه به دل بگیره که چرا دعوت کردم احترام نذاش ...

چه کینه ای مگه اون میخواد هزینه ورودی سالن و شام بده؟ یکی دیگه بر اساس تعداد مهموناش هزینه کرده حالا استارتر سرخود با دعوت یکی دیگه که خودشم مهمونه پاشه بره بگه چی؟