کت و شلوار بپوش با شهر یکیه فرقی نداره من هر دوش رفتم فقط پیر زنا چادر میندازن بقیه نه
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
نه بابا من رفتم قرتی تر از شهر میپوشن و خیلی هم اساس های گرون و مزون دوز
شنیون کرده و شیک
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛 دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝
من چنتا عروسی روستا رفتم و اصلا ساده نیست همه با ارایش کامل و شینیون پیرهن های خیلی شیک و باکلاس شاید تو روستا باشه اما چیزی از عروسی داخل شهر و تالار کم نداره واقعا مجلل البته سمت ما که تینطوریه نمیدونم دبگه بقیه روستاها هم اینطورن یا نه
🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺