2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم روستا بحال عروسی روستا نرفتم میشه بیاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 27 پست
من چنتا عروسی روستا رفتم و اصلا ساده نیست همه با ارایش کامل و شینیون پیرهن های خیلی شیک و باکلاس شای ...

یعنی مراسم عقد هم لباس. بلند میپوشن؟ پس لباسم و بردارم ب یه شومیز هم کنارش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سال اول عقدم عروسی روستا از طرف فامیل مادرشوهرم دعوت شدیم رفتیم

من فکر کردم من فقط رفتم آرایشگاه و به خودم رسیدم چقدر خودمو فحش دادم

رفتیم اونجا دیدم تازه من به خودم کم رسیدم😂😂

ولی خب شما یا دو دست بردار ببین اوضاع چجوریه

یا اینکه کت شلوار بپوش گ مجلسیه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

اول اینکه عروس و داماد چه نسبتی با شما دارن  نحوه لباس پوشیدن شما به میزان نزدیک یا دور بودن به عروس و داماد داره خود من برای عروسی دختر عمه ام که تو روستای خودمون بود یه پیراهن بلند پوشیدم اما برای مراسم نوه خاله همسرم کت و شلوار

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
منم سال اول عقدم عروسی روستا از طرف فامیل مادرشوهرم دعوت شدیم رفتیممن فکر کردم من فقط رفتم آرایشگاه ...

اره منم دقیقا تاپیک زدم نظر خاستم تا خدمو بین راه فش ندم😅😅توجه کردی اکثرا روستاها رسم و رسوم هاشون با هم فرق داره با این ک فاصلشون 5 دقیقه بیشتر نیست منم روستای اینا ن تابحال رفتم و ن میشناسمشون استرس گرفنم

بستگی به خودت داره من برای اقوام نزدیک لباسهای مجلسی و برای افراد یه کم دورتر شومیز یا کت و شلوار میپوشم.. واسه هر دو تاشون هم یا خودم آرایش میکنم یا آرایشگاه میرم 

بستگی به خودت داره من برای اقوام نزدیک لباسهای مجلسی و برای افراد یه کم دورتر شومیز یا کت و شلوار می ...

زیاد نزدیک نیست از اقوام شوهرمه پسر عمشه ولی خب اولین باره منو میبینن نمیخاستم زیاد ساده باشم 

دیگه شهر و روستا نداره ملت به خودشون خیلی میرسن.. گاها شده از شهر اومدن عروسی روستا دهنشون باز مونده باور کن تو عروسی هاشون فشن شو ِ خودم بچه روستام میدونم 

زیاد نزدیک نیست از اقوام شوهرمه پسر عمشه ولی خب اولین باره منو میبینن نمیخاستم زیاد ساده باشم

دوست داری دو دست ببر ببین بقیه چطور لباس پوشیدن دستت باز باشه واسه انتخاب