2777
2789

من با یه پسری آشنا شدم ۳۰ سالشه آلمان زندگی میکنه چند ماهی هست ایرانه و میاد سرمیزنه گاهی،اوایل آشنایی خیلی جنتلمن‌برخورد میکرد چند روز گذشت دیدم همش بحثای معاشقه و جنسی و اینا میکنه ،خیلی ام‌مستقیم و رک من بهش گقتم ادامه نده این بحثارو من کاری ندارم تو ۱۰ سال آلمان زندگی کردی آزاد بودی برات عادی شده ولی توی فرهنگ ما اینا عادی نیست 

باز ادامه می‌داد حرفاشو منم کلا راه ارتباطی رو قطع کردم دیگ جوابشو ندادم باز هم پیگیر بود همش پیام میداد چیشده و اینا من دیگ انقد از چشمم افتاد ک حتی دلیلش رو هم نگفتم فقط دیگ سکوت کردم و جواب ندادم ، تا دوباره دیشب پیام داد که بهم بگو چیشده منم بهش همه اینارو گفتم خیلی بهش برخورد میگه تو منو قضاوت کردی به من بی احترامی کردی من برای همین از جامعه ایران دور موندم از روی علاقه و هیجان به تو حرفای جنسی میزدم! میخواستم صمیمیت و نزدیکی بینمون بیشتر‌شه! بعد هم لابه لای حرفاش بهم گفت که طرز فکرت عقب مونده اس .واقعا مشکل از منه یا اون؟ ینی من اشتباه کردم ؟!

آدمی با امید زندست :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حق با شماست نه ایشون

نه ایشون حق داره تحمیل کنه نه شما مجبوری بپذیری

به شخصه مشکلی با این موضوع ندارم ولی اینگونه مسائل کاملا شخصی و به باورهای افراد مربوطن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

هر وقت دیدی کسی گفت باید فلان کار رو بکنی و تو عقب مونده ای و فلان، بدون که میخواد حسابی سو استفاده کنه 

مشخصه ادم کنترلگریه

این تفاله اگه خوب بود با دخترای خارجی میپرید مشخصه خوب دکمه اش رو زدن که دوباره برگشته سمت دختر ایرانی بیچاره

از جامعه ایران دور مونده؟! از این مزخرفات تو آلمان بگه به جرم تعرض بلایی سرش میارن از اسم خودشم دور بمونه. فقط تو ایرانه که قانون و فرهنگ و... با این انگلا کاری نداره و دست پیشم میگیرن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اصلا هم عقب مونده نیستی و راه درستو رفتی

بهش بگو من عقب مونده اوکی برو با یکی مث تفکرات خودت آشنا شو که مشکلی هم با برطرف کردن نیازت نداشته باشه شرمنده ما آبرومون برامون مهمه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️