2777
2789
متاسفانه انقدر اینجوری از مردم اخاذی کردن که دیگه اگه کسی واقعا کمک نیاز داشته باشه آدم باور نمیکنه. ...

نه این بنده خدا گدا بود، دستش دراز بود برای پول، من خودم دم عید بود ، گفتم بهش، اونم دیگه از فرصت استفاده کرد، مای بی بی برداشت

نه این بنده خدا گدا بود، دستش دراز بود برای پول، من خودم دم عید بود ، گفتم بهش، اونم دیگه از فرصت اس ...

اره بعضیاشون واقعا محتاجن ولی شاید ۵ درصدشون

خدا خیرت بده که کمکش کردی.‌ مطمئن باش یه جایی نتیجشو میبینی ⚘️🥰

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولت نمیخواد هزینه کنه دیگه. جمعشون کنن کجا ببرنشون؟ بالخره جمع آوری و نگهداری از اینا جا و مکان و غ ...

خب دولت باید جمع کنه باشه

ولی اگر مردم بهشون هیچی ندن، خیییییلی زودتر از اینکه دولت به خودش بجنبه، گدا ها کلللل جمع میشن

ان شالله همه ی مریضا شفا پیدا کنن.همون درد مریضی خانواده رو له میکنه، هزینه هم بشه قوز بالا قوز خان ...

انشاا...عزیزم🙌🙌🙏🙏

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یه بار خواهرم اینا مهمونمون بودن.رفتم سیب و پرتقال خریدم.یه پیرمرد جلوم گرفته، بهم بده، به خدا دو تا ...

😆😆😆😆😆 میگم که گداها جدیدا خیلی پررو شدن...چیزای گرون میخوان و زیاااد... یبار رفته بودم در عطاری ی زنه اومده بود میگفت برا منم بخر... گفتم چی بخرم؟ میگفت نمیدونم ی چیزی بخر😐 تو فکر کن چیزی مد نظرش نبود فقط میخواست ی چیزی کنده باشه... یا در سوپریا ادمو خفت میکنن کو برامون تن ماهی بخر... تن ماهی دونه ای صد تومن حالا نخوری... یا همین زنه سی تا سوسیس میشه چند کیلو سوسیس خودش... چطوری روش شد بگه سی تا سوسیس برام بخر؟ من خودم سی تا سوسیس ی جا ندیدم و برای خونم نخریدم تا حالا😐

واقعا ی بار یکی جلو منو گرفت گفت من بدلختم شوهرم مریضه برام ی کیلو گردو بخر 🥴منم گفتم چی وا تو اگه ...

مردم عادی هم بعضیاشون دیگه گردو نمیبینن سال به دوازده ماه... اونوقت اینا گردو از ادم میخوان 😂

همسرم میگه یه خانم میانسال چندروز پیش جلومو گرفت،گف آقا میشه برام دو کیلو گوشت بخری ،ندارم،همسرم خیل ...

دو کیلو گوشت کیلویی هشتصد تومن میشه یکو ششصد پول😐 نیم کیلو هم نمیخوان دو کیلووو🙄 منم یبار ی گدا سر چهار راه دیدم خدا شاهد ی لحظه فکر کردم ی ادم معمولیه داره از خیابون رد میشد... لباسا نو چادر نو تمیز... ابروهاش نمیدونم هاشور بود تتو بود هر چی بود قشنگ بودن ی ماسک هم زده بود اومده بود گدایی😐اونوقت من دو سالع دارم به شوهرم میگم پول بده برم فیبروز میگه پول ندارم بدمت😂 گداهه از من جلوتر بود

حالا به فرض شماها که دروغ گفته تو این مملکت که جوناش بیکارن یه پیرمرد ۷۰ ساله کجا بره کار کنه؟؟کجا بهش کار میدن.

بلاخره برای یه لقمه نان باید هزار تا دروغ سر هم کنن.

منم دو بار پیش اومد یه خانم اومد گفت پول دارو ندارم.اصلا به تیپش نمیومد منم در حد بیست سی تومن نقد داشتم همونا دادم..

والا دیگه پولم صندوق صدقات میندازیم معلوم نیست این پولا کجا میره ...بعید اینا هم توزیع کنن بین فقرا

دو کیلو گوشت کیلویی هشتصد تومن میشه یکو ششصد پول😐 نیم کیلو هم نمیخوان دو کیلووو🙄 منم یبار ی گدا سر ...

آخرش گفته بود اشکال مداره یک کیلو بخر🤣🤣🤣

همسرم میگه بایه مظلومیتی گف اشکال نداره یک کیلو بخر مثل اینکه در حقم لطف میکنه😜

دولت نمیخواد هزینه کنه دیگه. جمعشون کنن کجا ببرنشون؟ بالخره جمع آوری و نگهداری از اینا جا و مکان و غ ...

بهترین کار اینه که بهشون کمک نکنی. اینو یه مددکار اجتماعی که تو این حوزه فعالیت میکرد گفت . گفت سازمان های دولتی مثل بهزیستی و کمیته امداد و خیرین کمک میکنن به نیازمندان . مردم اگر به گداها پول بدن اونا روز به روز بیشتر میشن .مخصوصا بچها که دیگران وادارشون میکنن به این کار

حالا به فرض شماها که دروغ گفته تو این مملکت که جوناش بیکارن یه پیرمرد ۷۰ ساله کجا بره کار کنه؟؟کجا ب ...

پول صندوق صدقات رو کمیته امداد برمیداره که ماهیانه به افراد تحت پوشش حقوق میده . پیرزن پیرمردای بالای شصت سال بدون بیمه ، خانمای بی سرپرست یا بدسرپرست ،خانواده های کم بضاعت .حتی شهریه ی دانشگاه بچهایی که تحت پوششن رو میده ، کلاسای اموزشی رایگان براشون میذارن تا وارد بازار کار بشن . کلی کار میکنن . اینا رو که گفتم خودم به عینه میبینم