2777
2789

بعضیاتون چقدر ساده اید

مردم اکثرشون بی‌اعتنایی کردن چون میدونن خیلی ها اینکارا شغلشونه‌.

من خودم چند ماه پیش که خانم با یه تیپ و ظاهر ترحم برانگیز و یه نوزاد بغلش جلومو گرفت گفت خانم پونصد میدی من برم برای بچم شیر خشک بخرم؟ پول ندارم بچم گرسنست

گفتم بیا باهم بریم دوتا خیابون پایین تر من خواهرم تو داروخونه کار می‌کنه هر مارکی بخوای چنتا رایگان بهت میدم. گفت نه و فلان....خلاصه دید نمیشه رفت

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

چند وقت پیش تو میوه فروشی ی پیر مردی از هر میوه دو تا برداشت گفت برام حساب میکنین ما حساب کردیم چون قیمتی نداشت و معلوم بود نداره نیمد بگه یه کیلو دو کیلو برام جنس بخرین 

ولی در کل اگر یکم مبلغ بالا تر بود بالا ۵۰ ما ب شخصه توان کمک نداشتیم خودمون با هزار تا مراعات کردن میگذرونیمو دیگ هیچ هزینه اضافی نمیکنیم فقط واجبات 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخش سرطان بیمارستانهای دولتی، خودشون قسمت مددکاری دارن که از خیرین برای بیماراشون پول دارو میگیرن و ...

درسته‌ . نسخه ی ۳۰۰میلیونی رو ما ۳میلیون دادیم برای اقوامم

اسی زودباور نباش.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
زیاد توجه نکن به این چیزا... بعضیا دروغ میگن و اینجوری از احساسات مردم سواستفاده میکنن پول میتیغن.. ...

واقعا ی بار یکی جلو منو گرفت گفت من بدلختم شوهرم مریضه 

برام ی کیلو گردو بخر 🥴

منم گفتم چی 

وا تو اگه پول نداری نون بخری گردو‌میخوای چیکار

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
زیاد توجه نکن به این چیزا... بعضیا دروغ میگن و اینجوری از احساسات مردم سواستفاده میکنن پول میتیغن.. ...

همسرم میگه یه خانم میانسال چندروز پیش جلومو گرفت،گف آقا میشه برام دو کیلو گوشت بخری ،ندارم،

همسرم خیلی دل رحمه و دست ودلباز

میگه نگاکردم دیدم کاشت ناخن،کاشت مژه و...،میکه گفتم والا من از تو مستحق ترم خودم🤣🤣🤣

میکه ول کن نبود تا دم ماشینم اومد که برام گوشت بخر،لاقل یک کیلو😁😁🤣🤣

واقعا؟ من اولین بار بود دیدم همچین صحنه ای

نمیدونی بعضی هاشون چقدر پرو شدن

یه بار یه پسر بچه اومد به من ادامس بفروشه چسبیده بود

گفتم پول نقد ندارم گفت برو اونجا عابر هست بگیر

هی گفتم نمیخوام 

زیپ کیفم باز بود ادامس رو انداخت تو کیفم گفت الان میرن به داداشم *فکر کنم بزرگ بود داداشش* میگم ادامس گرفتی پول ندادی 😐😐

منم ادامس رو دراوردم گذاشتم یه سکو گفتم برو هر کی رو میخوای بیار 😑

یه بارم داشتم یه مسیری رو میرفتم آبمیوه پاکتی دستم بود

از دوز دیدم یه دختره رو زمین نشسته بود از این قوطی نوشیدنی کیکس مکس داشت میخورد

بعد منو دید قایم کرد رفتم جلوش خواهش که میشه برام از اینا که داری بخری 

منم گفتم ابمیوه خودتو بخور بهتره 😂

درسته‌ . نسخه ی ۳۰۰میلیونی رو ما ۳میلیون دادیم برای اقوامماسی زودباور نباش.

اره اگر مریض بره دنبال بیمه و تایید و ... خیلی کم میشه.

تازه حتی برای اون ته مونده اش قسمت مددکاری خیلی کمک میکنن.

ادم اگرم میخواد کمک کنه، از طریق اون مددکاری باید بره.

تو بیمارستانای دولتی پرن از اینجور آدما که با این ترفند گدایی میکنن

همسرم میگه یه خانم میانسال چندروز پیش جلومو گرفت،گف آقا میشه برام دو کیلو گوشت بخری ،ندارم،همسرم خیل ...

😂😂😂😂 

اتفاقا ی روز یکی ایفونو زد 

نگا کردم دیدمش گفتم بله گفت ندارم بدبختم 

منم ن گذاستم ن برداشتم گفتم داشتی ابرو و خط چشم تاتو کنی پول نون نداری

نمیدونی بعضی هاشون چقدر پرو شدنیه بار یه پسر بچه اومد به من ادامس بفروشه چسبیده بودگفتم پول نقد ندار ...

😂😂😂😂 

من ی بار رفتم باقلوا خریدم خیلی زیاد بود 

خوردم دیدم واااای انقد آشغاله 

ی دختره جلومو گرفت گفت خانم میشه پول بدی از این مغازه باقلوا بخرم خواهرم دلش میخواد منم باقلوامو دادم گفتم برا تو 😂

میگفتی بهداشت رایگان میده هرماه چندتا برا افراد بی بضاعتو واقعا هم میده

دروغ میگفت دیگه

خودمم می‌دونستم بهونشه

خیلی از این کارا میکنن یا به بهونه نسخه دارو و....هروقت جلوتون گرفتن بگید خودم برات میخرم ولی پول نمیدم. یهو می‌بینید دمشونو میذارن رو کولشون و فرار

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

😂😂😂😂 اتفاقا ی روز یکی ایفونو زد نگا کردم دیدمش گفتم بله گفت ندارم بدبختم منم ن گذاستم ن برداشتم ...

خداشاهده پسرعموی شوهرم کارمند کمیته س،میگه زنه که عضو کمیته بوده ،اومده میگه عروسی دعوتم تورو خدا کمی کمک کنید برم کاشت ناخن و لباس مجلسی بخرم

میگه،گفتم ما تعدادی لباس مجلسی تمیز دست دوم داریم برو انبار نگا کن بردار،گفته بود نه،یکیشو دیدم توبازار خوشم اومده مدل جدیده اونو میخوام بخرم

واقعا مردم پررو شدن بعضیاشوندبخدا