2777
2789
پس چجوری الان میبینی عزیزم؟

نمیبینم نرم افزار نوشته ها رو برام میخونه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شرایط خیلی بدی بودم قهر کرده بودم با خانواده و تو اتاق بودم مثلا ۳روز بیرون نرفته بودم نه غذا نه آب هیچی

شب خواب دیدم تو یه خونه قدیمی کاه گلی ام حضرت محمد رو دیدم که یه ظرف خرما و یه کوزه شراب برام آورد و از پنجره بهم داد و گفت این شراب از بهترین شراب هاس 

گرفتم ظرف ها رو  نشستم بغض کرده بودم خرما اول رو خوردم بیدار شدم از خواب بدون این که گریه کنم اشکم بند نمیومد از روز بعد به طرز عجیبی اون مشکلم حل شد و خدا جوری حقم رو گرفت و اون کسی که داشت اذیتم میکرد رو جوری تاوان کارشو داد که خودمم هنوز باورم نمیشه

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

چون اتفاق میوفته میترسنگرچه اینطور نبوده من خوابای وحشتناکم تعبیر شه....این چند وقت درگیر مشکلات خیل ...

آره خواب زیارت خصوصا خواب مکه تعبیرش خیلی خوبه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
تو شرایط خیلی بدی بودم قهر کرده بودم با خانواده و تو اتاق بودم مثلا ۳روز بیرون نرفته بودم نه غذا نه ...

وای چشمام پر اشک شد..

خوش ب سعادتت..

ج بخت بلندی ک خود آقا رسول الله ضامنتون شد😭😭😭😭😭

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

نمیبینم نرم افزار نوشته ها رو برام میخونه.

عزیزدلم🥹💗

انشالله خیلی زود خوابت تعبیر میشه..

خدا هیچ وعده ای رو الکی نمیده💗

مریض بودم مامانم بهم پارچه سبز متبرک کربلا داد.شب خواب دیدم امام حسین و حضرت عباس کنارم هستن شفام دا ...

😭😭😭😭😭 قربونت برم آقا.. 

انشالله تنت همیشه سلامت باشه عزیزم

همه این کارا رو حد توانم انجام دادماما الان دیگه یه چند وقتیه هیچی ازش نمیخام

اگه از خدا نخوایم از کی بخوایم؟
برای بیناییم سالهاست منتظرم و دعا میکنم و فقط خودش میتونه.
بقیه آرزوهام هم فقط کار خودشه.
جز خدا و اهل بیت هیچ پناهی نداریم.

اگه از خدا نخوایم از کی بخوایم؟برای بیناییم سالهاست منتظرم و دعا میکنم و فقط خودش میتونه.بقیه آرزوها ...

ان شاالله آرزوی شما رو برآورده کنه . برای همه ک یجور نیست .ما رو تو بنده هاش حساب نمی کنه

آره خواب زیارت خصوصا خواب مکه تعبیرش خیلی خوبه.

خیلی عجیب و قشنگ بود خوابم

شاید الان تعریف کنم بگید تعبیری بنظر نمیاد داشته باشه یا یه جوریه

خواب دیدم با مادرم رفتیم مکه

بدو ورود هستیم و میخوایم بریم داخل منتها هم شلوغ بود هم اینکه خیلی بزرگ و وسیع

راه رفتیم رفتیم یهو از اون محدوده خارج شدیم کعبه رو ندیدیم

یعنی من رفتم جلو دیدم رسیدم به دریا و داخل ابه پاهام

گفتم مامان بیا از همین پشت دور بزنیم دوباره از کوچه پس کوچه واردش شیم

همینکارم کردیم

خط دریا رو یکم ادامه دادیم و دور زدیم رسیدیم محدوده ورودی کعبه

رفتم تو صف وایستادم بهم سنگ دادن ک بزنم به اون دیواره

اسمشم نمیدونم حتی 😂💔

سنگ میزنن به شیطان

گفتم با ذوق مامان ببین سنگ دادن دست من بزنم بعدشم میخوام برم کعبه رو ببینم دورش بچرخم

مامانم گفت من نمیام

میرم همین بغل که قبرستونه ، میخوام برم سر خاک مامانبزرگت !!!

خیلی عجیب بود

قبرستونم میدیدم 

گفتم باشه برو من میرم کعبه رو ببینم بعدش میام سر خاک مامانبزرگ

رفتم به یه خانومی ک دراز کشیده بود گفتم منو میبری کعبه؟

ساعتشو نگاه کرد گفت شبه دیر شده

گفتم عب نداره من یه بار اخه گم شدم رفتم دریا رو دور زدم اومدم ببر منو لطفا

گفت باشه

اومد منو همراهی کرد ببره

سر راه اب دیدم

دیدی اینجاها ک آب میذارن مردم بخورن

ابخوری

من از اب سرد بدم میاد درد میگیره صورت و دندونم

ولی تو خواب سریع رفتم سمت آبه

میگفتم خدایا چه اب خنک و خوبیه

آبه رو میخوردم

بعد صورتمم باهاش میشستم

یعنی الانکه میگم حس و حالش هنوز خاطرم میاد🫠🫠🫠🫠

خیلییییی حس خوبی داشت

اون اب انگار فرق داشتش

خنکیش منو اذیت نمیکرد

همش دوست داشتم صورتمو باهاش بشورم

اب بخورم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خواب مکه تعبیرش رحمت از سمت خداست...توکل کن ب خدا بخدا ک امکان نداره کمکت نکنه، شاید یکم دیرتر ولی ا ...

برای یکی از دوستان عزیز

بالا تعریف کردم خوابمو🫠

خیلی جالب و بامزه بود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خیلی عجیب و قشنگ بود خوابمشاید الان تعریف کنم بگید تعبیری بنظر نمیاد داشته باشه یا یه جوریهخواب دیدم ...

خیلی خوش به سعادتتون. قطعا مورد عنایت خدا قرار گرفتین.
حسابی تلاشتون رو کنین برای انجام واجبات و دوری از گناهان.

ان شاالله آرزوی شما رو برآورده کنه . برای همه ک یجور نیست .ما رو تو بنده هاش حساب نمی کنه

اصلا چنین فکری نکنین.