2777
2789

خواب دیدم میرم عروسی عموم

ولی همش ناراحتم اصلا دلم نمیخواد لباس مجلسی بپوشم

همه ناراحتن و‌....

عروسی عموم ک شد

چند روز بعد مادربزرگم به رحمت خدا رفت💔💔💔

بچگی خواب های عجیب زیاد میدیدم

یسریش رو تعریف کردم اینجا

ک اد اتفاق میوفتاد

سر همین مادرم همیشه میگفت خواباتو بهم نگو اعصابم بهم میریزه😂😂😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خواب خالت واقعا غم انگیز بود 💔

اهووم هعییی

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب دیدم خونه بابام مراسم ولی نمی دوانستم از کی بعد چند وقت خواهر تصادف کرد فوت کرد

وای خدا رحمتش کنه😭💔

ب این نتیجه رسیدم ک خیلی از آدما مرگ عزیزشون رو از قبل خواب میبینن

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

خواب دیدم میرم عروسی عمومولی همش ناراحتم اصلا دلم نمیخواد لباس مجلسی بپوشمهمه ناراحتن و‌....عروسی عم ...

اره واقعا بعضی ها رویاهای صادقشون واسه اطرافیان ترسناک تلقی میشه

یعنی چی عزیزم

ماجراش مفصّل هست. بهم گفتن مگه نمیخوای بینا بشی؟ برو مشهد حضرت زینب قراره بهت عیدی بدند. ولی زمان بیناییم برای آینده بود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خواب امام حسین و حضرت عباس رو دیدم که کنارم بودن فردا شفا پیدا کردم قربونشون برم

میشه بیشتر بگی ابجی جان💗

ماجراش مفصّل هست. بهم گفتن مگه نمیخوای بینا بشی؟ برو مشهد حضرت زینب قراره بهت عیدی بدند. ولی زمان بی ...

پس چجوری الان میبینی عزیزم؟

اره واقعا بعضی ها رویاهای صادقشون واسه اطرافیان ترسناک تلقی میشه

چون اتفاق میوفته میترسن

گرچه اینطور نبوده من خوابای وحشتناکم تعبیر شه....

این چند وقت درگیر مشکلات خیلی زیادیم

خیلی ناامیدم

یه شب خواب مکه دیدم

نمیدونم تعبیرش چی میشه...‌

جالب و قشنگ بود خوابم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چون اتفاق میوفته میترسنگرچه اینطور نبوده من خوابای وحشتناکم تعبیر شه....این چند وقت درگیر مشکلات خیل ...

خواب مکه تعبیرش رحمت از سمت خداست..

.توکل کن ب خدا 

بخدا ک امکان نداره کمکت نکنه، شاید یکم دیرتر ولی اونو ثانیه های آخر در کمال ناباوری نجاتت میده 

واقعا شما ها چیکار می کنید ک خدا هواتونو داره،،برام عجیبه

خدا هوای همه بنده هاشو داره.
فقط باید بهش ایمان داشته باشیم امید داشته باشیم. و به قوانین دینش عمل کنیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.