خیلی اسم قشنگه ولی خداییش دمتگرم هنوز اسمم نداره😂من خودم فاطمه نورا انتخاب کردم ببین. کسی توی فامیل نداره و ب اسم خودت شوهرت میاد اما دانیال اسم خیلی قشنگه بچه اولته خودت چند سالته
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روايت داريم تا چهارماه و ده روز اين حدودا كه روح در بدن جنين دميده ميشه فقط كساني كه براي كمك و نگه ...
خود دکتر ها هم میگن سه ماهگی به بعد بگید تا اون موقع فقط شوهر بدونه
چون احتمال سقط بالاست
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
خیلی اسم قشنگه ولی خداییش دمتگرم هنوز اسمم نداره😂من خودم فاطمه نورا انتخاب کردم ببین. کسی توی فامیل ...
بچه دومم چون خدا خواسته بود .اصلا نفهمیدم از کجا خوردم ..فقط دنبال تک فرزندی بودم .خواستم صدمو برای اولیه بذارم همه هم میدونستن ..ولی خواست خدا بود .خیلی گریه کردم وقتی مثبت شد خواستم سقط کنم ازخداترسیدم ..اسمشم چون معنی اینکه حکم خداست .اسمشو بذارم دانیال ..
الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .
من وقتی فهمیدم باردارم کلا قصد داشتم دو سه ماهگی بگم که متاسفانه ۱۰ هفتگی سقط شد همونم نگفتم البته فقط به خانواده ی همسرم
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خیلی اسم قشنگه ولی خداییش دمتگرم هنوز اسمم نداره😂من خودم فاطمه نورا انتخاب کردم ببین. کسی توی فامیل ...
خودمم ۳۲ سالمه چون اصلا نمیخواستم بچه هولم ۹سالشه .توتاپیکام هم هست چه عذابی کشیدم سرش بخاطرهمین واقعا قیدشو زده بودم ..فقط ازخدا سلامتیشومیخوام حتی .جنسیتشم برام مهم نبود .سونو که رفتم بهم جنسیت وگفت فقط گفتم سالمه..اونم گفت ازقبل میدونستی گفتم برام مهم نیس فقط سالم باشه ..سراولی توسن ۲۵ کل موهام سفید شد یادم می افته تنم میلرزه .میترسم استرس افتاده بجونم .
الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .