2777
2789
عنوان

چیکار میکنید که فامیلاتون تو زندگیتون دخالت نکنن🍌

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 61 پست
☻🍑🍑

چته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودت نه مامانت نباید هیچی تعریف کنین واسشون وقتی سوال پرسیدن. یا سربالا جواب بدی طوری که بفهمن نم ...

من خودم سر سوزنی از برنامه هام نمیگم اونوقت ننم کف دستشون میزاره یا میگع اره بدبخته سر کار نمیره😐🤌

من خودم سر سوزنی از برنامه هام نمیگم اونوقت ننم کف دستشون میزاره یا میگع اره بدبخته سر کار نمیره😐🤌

خب مامانت با همین حرفاش بهشون رو داده که دخالت کنن. بهش بگو دیگه چیزی نگه. از اولم نباید میگفت که روشون باز نشه

پس چاره ای نداری فعلاتا اینکه ازدواج کنی و دیگه نذاری مادرت خبر خودتم داشته باشه

من مطمئنم اگرم شوهر کنم بازم خودش و بابام دست از دخالت برنمیدارن کلا کنترل گرن

چارش چیع واقعا😂😂😂

خب مامانت با همین حرفاش بهشون رو داده که دخالت کنن. بهش بگو دیگه چیزی نگه. از اولم نباید میگفت که رو ...

میگم ک به خرجش نمیره چهل و خورده ای سن داره دیگ نمیتونم تغییرش بدم کاری کرده دیگران برام نسخه بپیچن

بادمجون میوه علاقه کیه لعنتی😂😂😂

تو یه سری از شهرای ایران بادمجونشون انقدر شیرینه خام خام میخورن😂😂🗿🗿

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️