2777
2789

من سینگلم درسم تموم شده یه سالی هست

فعلا سر کار نمیرم

سرویسم کردن انقدر ک میخوان واس من تعیین تکلیف کنن یا کار جور کنن🍌

دختر عمه ی ننم اونم دخالت میکنه و مامانم باهاش صمیمی😑😑چ کنم پاشون بریده شه از خونمون

بعد مامان من کل زندگیمونو رو دایره میریزه براشون🤌😐😐😐😐

من برام حرف کسی مهم نبود اصلا میگفتن اما کی گوش میکنه

لبخند میزدم‌کار خودمو میکردم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه مادرتو مجبور کل چیزی نگه بهشون

دوما خیلی رک بهشون بگو دوست ندارم درمورد مسائل شخصیم با شما صحبت کنم اگه مشکلی بود که شما بتونی حلش کنی ازتون مشورت میگیرم

https://t.me/OffShirley

نه خودت نه مامانت نباید هیچی تعریف کنین واسشون وقتی سوال پرسیدن. یا سربالا جواب بدی طوری که بفهمن نمیخوای جواب واضح بدی. مثلا میگن چیکار میکنی بگی خداروشکر مشغولم، میگذره و این حرفا

اول از همه مادرتو مجبور کل چیزی نگه بهشوندوما خیلی رک بهشون بگو دوست ندارم درمورد مسائل شخصیم با شما ...

اخه بدبختی میرینی بهشون قهوه ایشون میکنی بازم میپرسن😐😐😐😐💩

دیدگاهت را تغییر بده کمتر اذیت میشی ....حرفا مردم را درحدی حرف بدون و برات خودشون و حرفاشون بی اهمیت باشن اونوقت میبینی ک تازه طعم زندگی رو میچشی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامانت نباید تورو سره حرف بندازه 

ولی خب حالا اشکالی نداره سعی کن 

حرفه کسی برات مهم نباشه و اصلا به 

هیچکدوم حرفاشون اهمیتی نده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕