2777
2789
عنوان

چیکار میکنید که فامیلاتون تو زندگیتون دخالت نکنن🍌

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ک به خرجش نمیره چهل و خورده ای سن داره دیگ نمیتونم تغییرش بدم کاری کرده دیگران برام نسخه بپیچن

متاسفانه دیگه به جز اهمیت ندادن و واکنش نشون ندادن به حرفاشون نمیتونی کاری کنی. درکت میکنم منم سر این موضوع با مامانم یه مدت بحث داشتم ولی خوشبختانه درست شد

متاسفانه دیگه به جز اهمیت ندادن و واکنش نشون ندادن به حرفاشون نمیتونی کاری کنی. درکت میکنم منم سر ای ...

کاش واس منم درست شه ی روز خیلی اذیت شدم :(

حرفای ننه بابام کمه باید کسشرای فامیل هم تحمل کنم😑

متاسفانه دیگه به جز اهمیت ندادن و واکنش نشون ندادن به حرفاشون نمیتونی کاری کنی. درکت میکنم منم سر ای ...

متاسفانه اینا همونایی هستن ک فردا پس فردا راجب همسر ایندت بچه دار نشدنت نطر میدن یا رابطت با خانواده شوهر و شوهر و ...

متاسفانه اینا همونایی هستن ک فردا پس فردا راجب همسر ایندت بچه دار نشدنت نطر میدن یا رابطت با خانواده ...

دقیقااا سر فامیل هرگز از ماتحتت بیرون نمیاد حتی اگه کشور دیگه باشی

اگه فهمیدی به منم بگو 😂😂😂

کلا دوست دارم نگران زندگیمون باشن 

انقدری که سرشون تو زندگی ماعه تو زندگی خودشون بود اوضاعشون از الان بهتر بود 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
اگه فهمیدی به منم بگو 😂😂😂کلا دوست دارم نگران زندگیمون باشن انقدری که سرشون تو زندگی ماعه تو زندگی ...

دقیقااااا🤣🤣🤣الانم خالم و زنداییم رو به روم روی مبل نشستن و کسشر گفتن و حاشیه شروع شد🤌😐