2777
2789
عنوان

تاپیک یکی از کاربرا تو فکر بردم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 30 پست
اتفاقا سلف لاوم به شدتتتتتتت افتصاحل

پس اگ اینجوری بری تو رابطه  به شدت آسیب میبینی و زخمی میشی، ب شدت ناامنی هات و خلاهای گذشتت پررنگ میشه و تو بخاطر اضطراب و ناامنی درونیت هم وابسته میشی و هم محتاجگونه و ضعیف رفتار میکنی ، و هم بااین عطشی ک ب دوست داشته شدن داری و این سیراب شدن رو در ارتباط با دیگری جستجو میکنی ، باعث میشه ب هر بی سروپایی اجازه نزدیک شدن بدی چون در ذهنت ازش ناجی ساخته ای ک قراره سیرابت کنه، بنظرم ب جای وقت گذاشتن برای رابطه های پوچ و تهی ک قراره آسیب بیشتری بهت بزنه ، تمرکز کن روی خودسازی و سلف لاو و عزت نفس، از درون خودتو غنی کن و استانداردهات ک بالا رفت دیگ ب هر یابویی حتی جواب سلام هم نمیدی! رو خودت سرمایه گذاری کن، این بزرگترین و ارزشمندترین ثروت و غنیمت زندگیت خواهد بود 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگ اینجوری بری تو رابطه به شدت آسیب میبینی و زخمی میشی، ب شدت ناامنی هات و خلاهای گذشتت پررنگ می ...

اتفاقا دارم کم کم روش کار میکنم

زمان بره این پروسه 

من یکم اضطراب اجتماعی دارم 

دارم کم کم بهترش میکنم خداروشکر بهتر شدم

دختر خوب،تو هنوز سنی نداری،چرا میخای کاری بکنی که بعدا پشیمون بشی،داشتن دوست جنس مخالف هنر نیست،نگه داشتن خودت در این شرایط هنره، این خوشی زودگذر اونا رو نگاه نکن ،که جز پشیمونی در آینده براشون چیز دیگه ای نداره،گول این به ظاهر خوشی های زودگذر را یه وقت نخوری

اتفاقا دارم کم کم روش کار میکنمزمان بره این پروسه من یکم اضطراب اجتماعی دارم دارم کم کم بهترش میکنم ...

آفرین ب شهامتت ، اگر تونستی تا اینجا پیشرفت کنی ، پس با ادامه دادن،  این پیشرفت بیشتر هم میشه و تووووووو قططططعاااا لیاقتش رو داری 💖🌹✨🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

راستش من تاحالا پیشنهاد دوستی از سمت پسرا نداشتم البته خواستکار سنتی داشتم ولی پیشنهاد خیر

می‌دونی شاید انقدر موجه رفتار می‌کنی که پسرا جرئت همچین کاری رو پیدا نمی‌کنن :) من چند مورد پیشنهاد دادن اما واقعا باورم نمیشه موقع ی اینه که شریک زندگیم باید پیدا کنم ،در کل به همچین چیزایی زیاد اهمیت نده به موقعش همه چیز اتفاق می افته

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

می‌دونی شاید انقدر موجه رفتار می‌کنی که پسرا جرئت همچین کاری رو پیدا نمی‌کنن :) من چند مورد پیشنهاد ...

چی بگم خواهر 

شاید حق باشما باشه 

اینم یکی از جنبه هاشه دیگا

یعنی میخوای یک پسر نامحرم نازتو بکشه ؟🤔

به نظر من که جنس مخالف همون چیزاییم که داری رو ازت میگیره شوهرش اینطوره وای به حال یه پسری که رابطشم نمیدونی جدیه یانه نمیدونی حسش واقعیه یا نه 

وای مرسیییی عزبزم چقد بهم حس خوب دادی

خواهش جانم🌹🔥💋

قابلتو نداشت خانم گل🥰⭐

پس اگ اینجوری بری تو رابطه به شدت آسیب میبینی و زخمی میشی، ب شدت ناامنی هات و خلاهای گذشتت پررنگ می ...

تمام این خصوصیاتی که توی این پست گفتی دلیلش چیه؟ چه شخصیتیه؟ چطور میشه برطرفش کرد؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
تمام این خصوصیاتی که توی این پست گفتی دلیلش چیه؟ چه شخصیتیه؟ چطور میشه برطرفش کرد؟

تمامش برمیگرده ب نیازهای عاطفی و روانی ارضا نشده، مثل امنیت، ثبات، همدلی، توجه، احترام، دوست داشته شدن، تحسین ، تایید ، پذیرش، کافی بودن و خوب بودن، وقتی این نیازها ب طور سالم برآورده نشده باشه ، یک عطش عمیق در ما ب وجود میاره، یک حس ضعف و بی هویتی، حس پوچی و مهم نبودن ، عدم اعتماد و اطمینان ب خود، حس بی ارزشی و سرزنش دائمی خود، باید مطالعه کرد و آگاه شد ، و حالا آگاهانه خودت نیازهات رو برآورده کنی تا اون عطش متعادل بشه ، باید روی خودت کار کنی و عزت نفست و ....، خیییییلی وسیع و گسترده است و در یک پیام قابل بیان نیس، با توجه کردن  ب خود و  خودشناسی باید یکی یکی پیداشون کنی و برطرف کنی