2777
2789
عنوان

تاپیک یکی از کاربرا تو فکر بردم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 31 پست
تمامش برمیگرده ب نیازهای عاطفی و روانی ارضا نشده، مثل امنیت، ثبات، همدلی، توجه، احترام، دوست داشته ش ...

میشه برای منم یه مسیری تعیین کنی؟ چطور باید اینها رو یاد بگیرم؟‌ چون من همه اینها هستم. 

توی پروفایلت نوشتی بازیهای روانی رو خوب از پسشون برمیای. چطور میتونی متوجهشون بشی و مقابله کنی؟ من چطور میتونم اینا رو همه رو یاد بگیرم؟ دقیقا مشکلاتی هستن که احاطه شدم بینشون.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
میشه برای منم یه مسیری تعیین کنی؟ چطور باید اینها رو یاد بگیرم؟‌ چون من همه اینها هستم. توی پروفایلت ...

عزیزم هرکس بر اساس زندگی ای ک داشته و محیطی ک توش بزرگ شده و آسیبهایی ک دیده ، یک مسیر جداگونه برای التیام و نجات خودش داره، یک نسخه رو نمیشه برای همه تعمیم داد، ولی اگر میخوای شروع کنی ب این سفر درونی باید با چندتا مساله مهم آشنا بشی و کتابها و دوره های مختلف رو گوش کنی و کار کنی ، من خودم مهمتریناشو بهت میگم اگر دوس داشتی میتونی شروع کنی و مطالعه کنی و کار کنی روی خودت ، ولی مهمترین چیز اینه ک با زخمها و خلاهات بتونی روبه رو بشی ، تا وقتی حقیقت دردناک باورهات رو نپذیری ، هیچ تغییری حاصل نمیشه ،

کتابهای: 

درمان خلا عاطفی از دکتر جانیس وب

والدین خودشیفته

مادر سمی

والدین سمی 

زنان زیرک 

زنان مردان را از دست میدهند چرا 

افسانه کاریزما 

روانشناسی تاریک 

در مورد مباحث طرحواره ها، کهن الگوها، سبک های دلبستگی و هوش هیجانی خیلی مطالعه کن  چون تا وقتی اطلاعات درستی نداشته باشی نمیتونی آنچه نادرست هست رو شناسایی کنی! 

میتونی دوره های عزت نفس و سلف لاو  و سایه ها و انرژی زنانه و ... هرررچی ک نیاز داری رو تو گوگل یا تلگرام سرچ کنی و ازشون استفاده کنی ، دوره های روشنک قاسمی، آریناز آریانا ، و سوده هروی خیلی خوبن ، یه کانال هست اکثر دوره ها رو یا رایگان گذاشته یا خرید گروهی با قیمت خیلی مناسب ، میتونی از اونجا تهیهدکنی ، برات آیدیشو میذرم  

اسم کانالش رشد فردی و ذهنیت /angels هست 

angels_chanell

باید صبور باشی و استقامت زیادی داشته باشی برای تغییر باورها و الگوهای عاطفی و ... ، چون اینها طول میکشه تا تغییر کنن و باید همدلی و صبوری با خودت رو پیشه کنی🙏🏻✨🌹

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.