2777
2789
عنوان

تاپیک یکی از کاربرا تو فکر بردم

421 بازدید | 31 پست

همون تاپیک که  یکی از کاربرا گفته حس میکنم زیبایی از بین رفته و آدمی نبودم که با کسی برم تو رابطه و کسب نازمو بکشه میگفت از زیبایی انگار استفاده نکردم 

الان ۳۱سالش بود میگفت دور چشمم داره چروک میشه و....

میگفت دارم عصه میخورم 

راستش منم خیلیییی شبیه این کاربرم 

با این تفاوت که ۲۲سالمه 

چهرم خیلیا بهم چند سال پیش میگفتن قشنگی، شکل دخترا هندیایی ، چشم ابروت قشنگه ، نمیدونم صورتت گرده ، دماعا کوچولوعه و.....

هرچند خودم از روز اول قبول نداشتم اینارو 

الان ۲۲سالمه حس میکنم نسبت به ۱۸،۱۹سالگیم زشت تر شدم 

صورتم انگار گردیش کمتر شده 

حالت چشمام انگار یه طوری شده 

موهامم همینطور 

انگار صورتم آب رفته 

منم مثله اون کاربر اهل دوستی و ... نیستم ،  یه هدفه خیلیی مهم دارم، که باید به اون برسم 

دخترارو  تو دانشگاه میبینم با یکی تو رابطن، دوسش دارن، باهم تلفنی حرف میزنن ، و....

منم چنین حسی دارم راستش 

حس میکنم منم سنم بالاتر بره پشیمون میشم که چرا این کارارو نکردم

نظر شما چیه

الان وقت اینه ک با کسی بری تو رابطه

رو صورتتم زوم نکن چهره ها متفاوته

بعدم ب لطف دکترای زیبایی همه چی اوکی میشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بخاطر خودکم بینی هیچوقت با ی آدم چیپ و بی شخصیت وارد رابطه نشو ، حتی برای سرگرمی، احترام مهمممممم ترین خط قرمزت باشه، کسی کوچکترین بی احترامی بهت کرد دکمشو بزن و از حریمت بندازش بیرون، و رو عزت نفس و سلف لاوت خیییییلی کار کن 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بنظرم صبر کردن و تنها بودن خیلی بهتر هست تا وارد رابطه شدن با یک سری افراد اگه مورد خوبی نیست و خوشت نمیاد از اجبار که جوونیم و زیبایی م رفت وارد رابطه نشو

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

چه توصیف دقیقی بود!!

دقیقا منم همین حس رو دارم!! البته در ۳۱ سالگیم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

آخه پسرا خیلیییی لاشین بدم میاد ازشون هرزه شدن

درست و حسابیشو پیدا کن

قرار نیست چند سال دیگه خوب بسن ک

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

درست و حسابیشو پیدا کنقرار نیست چند سال دیگه خوب بسن ک

نیست که 

بعد من یکم اضطراب اجتماعی دارم به طاهر انگار خودمو میگیرم در صورتی که اینطوری نیست 

هیچ پسری نمیاد سمتم

ولی خواستگار سنتی داشتم

منم همسن توعم و جواب اون خانمم دادم البته جوابی متفاوت با تو

من تو رابطه رفتم و با سر که هیچی با دماغ خوردم زمین و میگم ارزششو نداری ببینی تروما گرفتی باهاش اختلال روانی گرفتی تا اخر عمرم باید قرص اعصاب بخورم و یادم بیاد چیا سرم اومد به این نتیجه رسیدم رابطه واسه عاشقی نیست رابطه واسه دو چیز یا خوشگذرونی هوس یا بچه اوردن ادامه نسل بقیش شوخی بود ک دیزنی با ما کرد

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

منم همسن توعم و جواب اون خانمم دادم البته جوابی متفاوت با تومن تو رابطه رفتم و با سر که هیچی با دماغ ...

ای بابا 

متاسفم عزیزم 

مطمئنم اونقد قوی هستی که دوباره رشد کنی بهتر از قبل 

منم ۲۲ سالمه ولی هنوزم به همچین چیزایی فکر نمیکنم انگار هنوز آمادگیش و پیدا نکردم ، هعیی چقدر تو این سن آدم درگیری ذهنی دارع

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

منم ۲۲ سالمه ولی هنوزم به همچین چیزایی فکر نمیکنم انگار هنوز آمادگیش و پیدا نکردم ، هعیی چقدر تو این ...

راستش من تاحالا پیشنهاد دوستی از سمت پسرا نداشتم 

البته خواستکار سنتی داشتم ولی پیشنهاد خیر