2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 128 پست

تو چیکار به نماز خواندن اون داری عیسی به دین خود موسی به دین خود 

بهشت زورکی هم مگه داریم حالا انقد فشار بیار بذار سر از جهنم دربیاره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیرالمؤمنین(ع) فرمودند:

«هیچ عمل و طاعتی نزد خدای با عزّت و جلال از نماز محبوب تر نیست، پس هیچ چیز از امور دنیا از بجا آوردن نماز در وقت هایش شما را مشغول نگرداند، زیرا خداوند با عزت و جلال جماعت و گروهی را مذمّت کرده و فرموده است:

کسانی که از نمازشان غفلت می ورزند یعنی وقت های آن را سبک می شمارند. (وسائل ‏الشیعة، ج 4، ص 113 )

ریشه یابی کن خبچرا به نماز ربط میدی آخهجواب هرچیو نمیدونی میگی نماز؟

وقتی پولمون برکت نداره 

همش مشکله تو زندگی 

من خیلی سعی میکنم آرامش رو برقرار کنم همه چیو حل کنم ولی نمیشه 

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

چه فایده عزیزم هر چقد از خدا میخوام کاراشونو اوکی کنه تا همسرمم اینجوری بشه ولی انگار ن انگار حس میک ...

خب اونو که خودشون باید بخونن

بعدم شما هیچ وقت از خدا ناامید نشوید هر لحظه ما در حال امتحانیم شاید خدا داره با این امتحانت می‌کنه ببینه واکنشت چیه

احتمالا بخاطر انرژی منفی ای که داری بابت نماز نخوندنش این مشکلات پیش میاد, نمیتونی مجبورش کنی

چیکار کنم خب راه حل بدید 

بجای شوهرم نماز بخونم خوبه؟

من میخونم همسرمم میخونه اما ی روط میخونه دوروز نممیخونه😐😂تنبلیش میاد 

مشکلاتتونم ربطی ب نماز نداره 

بعضیاااصلاااانمیخوننن مشکلی هم نیست توزندگیشوننن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
منم تقریبا بیخیال شدم اما اینقدر مشکل داریم بهش میگم نمازتو بخون به خدا توکل کن درست میشه ولی میگه خ ...

ایشالا مشکلاتون حل بشه ولی با نماز مشکلات حل نمیشه اگر اینجوری بود که .. 

صدقه بدین قربونی کنین شاید چشم زخمی باشه اگر اتفاقات عجیبه 

اکر مشکلات معموله و مالیه ک هیچی الان جوریه ک همه ی سری مشکلات رو دارن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه ربطی به نماز نخوندن ایشون نداره .شما خودت سعی کن یه الگوی خوب و دوست داشتنی از یه آدم نمازخون برا ...

همیشه تو شرایط بد خدا رو شکر میکنم میگم ایم یه امتحانه 

خب اكه اعتقادت اينه بايد قبل ازدواج بهش ميكفتي الان نميتوني به زور طرفت رو عوض كني اكه انقدر برات مهمه باهاش ازدواج نميكردي.الان تو جهان كلي ادمن كه مسلمان نيستن و نماز نميخونن همه بدبياري ميارن؟