2777
2789

من نامزدم خونه مستقل داره واسه خودش هم هس ارثی هم نیس حالا بهم میگه یع زنجیر طلا واسه عروسی واسم بخر 80ملیون منم سرویس میخرم بعد وسایل هم کل خورده ریز آشپزخانه با مبل سرویس خواب یه جفت فرش لباس شویی شما جای من بودید این کارو می‌کردید؟ شغلش هم معامله ماشین و این چیزا هس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حساب گر 😐😐😐😐 انگار داره معامله می کنه و به خاطر داشتن خونه منت ميذاره و تعیین تکلیف می کنه. خوب داشتن خونه برای اون هم به اندازهٔ تو ضروریه، دیگه منّت گذاشتن نداره. حالا خوب بود خونه نداشت و ببخشید کونش پاره می شد تا خونه دار بشه. 

والا همسر منم موقع ازدواج خونهٔ آماده داشت و این شرط و شروط رو هم نذاشت.2 دونگ از خونه رو هم به نام من زد. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

این موضوع بستگی به رسم و رسومتون داره

معمولا سرویس طلا رو خانواده داماد میخرن به عنوان هدیه، بعد ماشین لباسشویی و یخچال و تلویزیون به عهده داماد هست بقیه رو باید خانواده عروس بخره

نامزدت شغلشو کشونده وسط زندگیش ،زیادی به همه چی مدل دلالی نگاه می‌کنه 😁🖐️ خونه بنام خودش دمش هم گرم ولی تخم دو زرده نکرده که بجا رهن خونه ازتون طلب زنجیر طلا کرده ! البته که اگه مشکلی با قضیه نداری بخر ولی اگه اجبار پیشنهادش جالب نیست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦