2777
2789
عنوان

واسه سزارین بقیه باید کارای شخصیمونو بکنم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 51 پست

عجیبه چندین نفر نوشتن پرستار شیاف میذاره! پرستارها همون کارهای اصلیشون که چک کردن وضع سلامت و فشار و... رو انجام نمیدن بیان دست بکنن تو مقعد مریض؟!!! کجایید؟

یکی نوشته من خونریزی نداشتم یه عمل سنگین انجام شده در کمترین حالت یک لیتر خون از دست میره شما قوی و زرنگ ولی فیوزولوژی بدن رو زیر سوال نبرید دیگه.

استارتر نگران این چیزا نباش بعد از عمل اینقدر درد و فشار و تغییرات هورمونی زیاده که به چیزی که فکر نمیکنی ایناس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بعد اصلا فکر کنم بعد زایمان خونه خودمم باشم راحت ترم از همه نظر نه خونه مادری کسی الان با اینکه بارد ...

چی بگم بستگی به شوهر ومادر شوهرت داره که راضی باشن مادرت و خانواده ت بیان خونه ت 

کلا سختیش هفته ی اوله،من سه روز بعداز زایمان خودم همه کاراش کردم چون دعوا شد تنها موندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اصلا فکر کنم بعد زایمان خونه خودمم باشم راحت ترم از همه نظر نه خونه مادری کسی الان با اینکه بارد ...

هرچی استراحت کنی برات بهتره 

فکر نکن سر ۳. ۴ روز پاشی زرنگ بازی دربیاری کارتو بکنی مثل روال قبل خیلی خوبه 

اصلا و ابدا این کارو نکن  حداقل تا ۴۰ روز مراقب بدنت باش همنجور که مراقب نوزادی باید مراقب بدنتم باشی 

عجیبه چندین نفر نوشتن پرستار شیاف میذاره! پرستارها همون کارهای اصلیشون که چک کردن وضع سلامت و فشار و ...

منظورشون همراه بود نه دقیقا پرستار بخش

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

منظورشون همراه بود نه دقیقا پرستار بخش

استارتر پرسیده همراه میذاره خیلیا نوشتن پرستار میذاره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.